Beşiktaş, Deportivo'nun Arjantinli stoperi Coloccini ile anlaştı. Ancak İspanyol kulubu, futbolcusunu satmayacağını bildirince siyah-beyazlı yonetim, Shakhtar Donetsk'te oynayan Polonyalı Mariusz Lewandowski'yi getirme kararı aldı. Bu transferin bitmesi an meselesi.
Mariusz seferi Siyah-beyazlı yonetim de Shakhtar Donetsk'te forma giyen Polonyalı stoper Mariusz Lewandowski'yi getirme kararı aldı. Beşiktaş, stoper listesinde ilk sırada yer alan Fabricio Coloccini'nin transferinde Deportivo'ya takıldı. 26 yaşındaki Arjantinli yıldızın kendisi ile tum şartlarda anlaşmaya varan siyah-beyazlı yonetim, oyuncunun kulubu Deportivo La Coruna'nın da kapısını caldı. Ancak İspanyol ekibi, pazarlık bile yapmadan futbolcusunu satmayacağını acıkladı. LUCESCU ONERMİŞTİ Bunun uzerine siyah-beyazlı yonetim B planını devreye soktu. Beşiktaş, eski teknik direktoru Mircea Lucescu'nun onerisi ile gundeme alınan Mariusz Lewandowski'nin işini bitirme kararı aldı. 29 yaşında olan Lewandowski, Polonya Milli Takımı'nda da forma giyiyor. BU HAFTA BİTEBİLİR Teknik direktor Ertuğrul Sağlam'ın onayladığı Lewandowski icin yonetim, Ukrayna'ya cıkarma yapmaya hazırlanıyor. Yonetici Mario Berk ve menajer Sinan Engin'in bu hafta icinde Ukrayna'ya giderek Shakhtar Donetsk ile masaya oturacağı ve işi bitireceği dile getiriliyor. FOTOMAC __________________