Yonetimde muhatap bulamadı, guvenlik şefinden yardım istedi Beşiktaş'ın Filip Holosko karşılığında Burak Yılmaz ile birlikte Vestel Manisaspor'a verdiği Koray Avcı, 15 gundur Siyah-Beyazlı kulupte muhatap bulamıyor. Manisaspor'un teklifini kabul eden tecrubeli oyuncu sozleşmesini feshetmek icin yoneticilerden haber bekliyor. Alacaklarına karşılık verilecek senetleri aldıktan sonra Manisa'ya gitmeyi duşunen Koray Avcı, "Ben gitmek icin elimden geleni yapıyorum. Ancak yoneticilere bir turlu ulaşamıyorum. Eğer senetler verilmezse Manisa'ya gitmekten vazgececeğim." acıklamasını yaptı. Normalde pazartesi gunu yonetimle bir araya geldikten sonra Beşiktaş'la sozleşmesini karşılıklı olarak feshetmeye hazırlanan Koray, akşam saatlerine kadar beklemesine karşın ne yonetimden ne de teknik heyetten bir yetkili arayıp sordu. En son Beşiktaş guvenlik sorumlusuna ulaşan tecrubeli oyuncu, ondan yardım isteyerek, "Yonetimden birine ulaşırsan soyle, benim senetlerimi vermezlerse hicbir yere gitmiyorum." diyerek mesaj yolladı. Buna karşın yonetimden yine hicbir ses cıkmadı. Deneyimli futbolcu, kendisine yapılanlardan dolayı yoneticilerden iyice soğuduğunu kaydederek, "Zaten benim isteğim olmadan Vestel Manisa'ya gonderdiler. Ama sonrasında bir tane bile muhatap bulamadım. Ne arayan ne soran oldu. Benim uc ay sonra sozleşmem bitiyor. PAF takımla cıkar, sonra da serbest kalırım. Bu donem icinde kulup de bana alacaklarımı oder." ifadesini kullandı. Kendisinin Manisa'ya gitmemesi halinde Beşiktaş'ın tazminat odemek zorunda kalabileceğini kaydeden Koray, "Mutlaka bir protokol yapmışlardır. Gitmezsem tazminat odemek zorunda kalabilirler. Benim alacaklarımı da odeyecekler. Ben kolaylık olsun diye gitmeyi kabul ettim; ama onlar işi zora sokuyor." siteminde bulundu. "Menajer Sinan Engin ekranlarda başka takıma da gidebileceğimi soyluyor; ama işin aslı oyle değil." diyen Avcı, duşuncelerini şoyle aktardı: "Bana secim hakkı bırakmadılar. Sinan Engin ekranlarda başka, bana ise başka konuşarak, Manisa'dan başka takıma gidemeyeceğimi soyluyor. Ben gitmeyi kabul etmeme rağmen kuluple iletişim kuramıyorum. Nihayetinde PAF'a gider, orada antrenmanlara cıkarım. Bana yapılan davranışlardan sonra iyice soğudum. Artık duşunecek bir şeyim yok. Uc ay sonra serbest kalacağım. Esas duşunmesi gereken yonetimdir." Rıza Calımbay doneminde devre arasında Beşiktaş'a gelen Koray Avcı, ozellikle deplasmanda 4-3 kazanılan Fenerbahce macında uzaktan attığı golle galibiyeti getiren isim olmuştu. Kalecisiz ve bir kişi eksikle Kadıkoy'de Sarı-Lacivertli takımı devirerek Beşiktaş'ın unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Taraftar "Gelişimiz olay, cıkışımız olay, nasıl golu attı Kadıkoy'de Koray" diyerek ismine şarkı bestelemişti. Batuhan, Koln'e kiralanıyor Beşiktaş'ın son oynadığı Konyaspor PAF macında Batuhan Karadeniz'in yaptığı disiplinsiz davranışlar sonrasında Siyah-Beyazlı yonetim, genc oyuncuyu kiralama kararı aldı. Christoph Daum'un takımı Koln'un, Batuhan'ı kiralık olarak almayı kabul ettiği oğrenilirken yapılacak protokollerden sonra transfer netlik kazanacak. Batuhan'ın bir hafta icinde Almanya'ya giderek Koln ile yarım sezonluk kiralık sozleşme imzalayacağı belirtildi. Beşiktaş ucağında dalgın yolcu paniği Turk Hava Yolları'nın (THY) Beşiktaş'ı taşıyan Ankara ucağında, İzmir'e giden bir yolcunun da yer alması paniğe yol actı. Bomba ihtimaline karşı tum yolcuların indirilerek arandığı ucak, yaklaşık 1,5 saat gecikmeyle Ankara'ya hareket etti. Beşiktaş kafilesi, Fortis Turkiye Kupası'nda karşılaşacağı Ankaragucu macı oncesi, dalgın bir yolcu yuzunden Ataturk Havalimanı'nda gergin dakikalar yaşadı. İzmir'e gitmek uzere İc Hatlar Terminali arınmış salonda bekleyen ismi acıklanmayan yolcu, yanlışlıkla Beşiktaş kafilesi ile Ankara ucağına bindi. Boarding kartında yazılı numaralı koltuğunda bir başkasının oturduğunu goren dalgın yolcu, durumu hostese bildirdi. Yapılan araştırmada, yolcunun ucağa yanlışlıkla bindiği anlaşıldı. Bomba ihtimaline karşı tum yolcular ucaktan indirilirken, bagajlar da, x-ray (x ışını tabanlı elektronik arama aygıtı) cihazından gecirildi. Aramalarda herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı. Beşiktaş kafilesini de taşıyan ucak, yaklaşık 1,5 saat gecikmeyle saat 12.30'da Ankara'ya hareket etti. Ankaragucu ile kupadaki son macını oynayacak olan Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı ve Gokhan Zan dışında eksik bulunmuyor. Bu arada Beşiktaş'ın golcu oyuncusu Bobo Devison, 2011 yılına kadar sozleşmesi bulunduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta cok mutluyum ve kulubum ile 2011 yılına kadar sozleşmem var. Bu sure icerisinde de takımıma faydalı olmak istiyorum. Beşiktaş'tan ayrılmak gibi bir duşuncem kesinlikle soz konusu değildir.'' diye konuştu. Ote yandan Siyah-Beyazlı futbolcular Ankara'da taraftarlarla bir araya gelerek forma imzaladı. İmza sırasında taraftarlar arasında arbede cıktı. Mustafa Gun, İstanbul MUHTEMEL KADROLAR ANKARAGUCU: Serkan, Murat, Elyasa, Da Silva, İlkem, İbrahim Ege, Gokhan, Kirita, Murat Erdoğan, Jaba, Bebbe BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Uzulmez, Serdar Ozkan, Cisse Tello, Delgado, Holosko, Bobo Stat: 19 Mayıs Saat: 16.00 Yayın: Lig TV Hakem: Yunus Yıldırım ZAMAN __________________