`Avrupa`Dan Teklifler Var`
Beşiktaş0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- `Avrupa`Dan Teklifler Var`
-
12-10-2019, 08:27:53Kayıtlı ÜyeBeşiktaş`ta devre arasından bu yana A2 Takımı`nda forma giyen Batuhan Karadeniz, en buyuk hatasının (A) Takım`ın devre arası kampına gitmemek olduğunu soyledi. Batuhan, Lig TV`ye yaptığı acıklamada, neden (A) takımda olmadığını kendi kendine sorduğunu ve buna bazı cevaplar verdiğini ifade ederek, ``İkinci devre başından bu yana ne idmana, ne de BJK Nevzat Demir Tesisleri`ne giremedim. Benim de yanlışlarım oldu tabii, ama biraz uzun surdu diye duşunuyorum. Bazı oyuncularımız takımda yer almazken gercekten şans bekledim ama kısmet değilmiş`` dedi. En buyuk hatasının devre arası kampına gitmemesi olduğunu itiraf eden Batuhan, ``Keşke kampa gitseydim. Ben kiralık olarak gonderileceğimi duşunuyordum. Başkanımız da `kiralık gondermek Batuhan`a odul olur` acıklamasını yapıp, gondermeyeceğini soyledi. Doğrusunu da soyledi`` diye konuştu. ``AVRUPA`DAN TEKLİF VAR`` Batuhan, yurt dışında futbol oynamanın her oyuncunun hayali olduğunu dile getirerek, ``Boyle bir teklif var. İnşallah yurt dışında oynamayı isterim`` dedi. Bundan sonrası icin, menajeri Ahmet Bulut ile birlikte kendilerine yon cizdiklerini anlatan genc futbolcu, şunları soyledi: ``Her duruma gore program yapıyorum. Beşiktaş`ın oyuncusuyuz, bize `git` demeden gidemeyiz, buna gore plan yaptık. Efendice cekilip bekleyeceğiz oynayacağımız zamanı. En onemli anı, cıkış yakalayacağımız bir anı bekliyoruz. O an bize yavaş yavaş gelmeye başladı. Bunu hissediyorum. Beşiktaş`ta kalırsak, kalmazsak gideceğimiz takımda savaşacağız.`` ``EN BUYUK SORUNUM DİYALOG`` Batuhan, teknik direktor Mustafa Denizli ile diyalog sorunu yaşadığını ifade etti. ``En buyuk problemim Mustafa hocayla diyaloğum olamaması`` diyen Batuhan Karadeniz, ``Ben hicbir hocaya `beni niye kadroya almadın?` diye soramıyorum. Bu bana yakışmaz, hoca da bana herhangi bir acıklama yapmaz, yapma zorunluluğu yok. Benim diyalog sorunum var. Kiralık gideceğimi duşundum ve devre arasında kampa gitmedim, gitseydim şu anda (A) takımda oynuyor olurdum. Devre arasında kiralık gitmeyi isterdim. Seneye de kiralık verirlerse iyi bir takıma gitmeyi, vermezlerse evim olan Beşiktaş`ta kalmak isterim`` şeklinde konuştu. ``98 KİLOYUM`` Batuhan, şu anda 98 kilo olduğunu belirterek, ``(A) takımda olduğum zaman 104 kiloydum. Kilo hemen verilebilecek bir şey değil. Bu kişisel mutluluğa bağlı bir şey, uzgun olduğum zaman kendimi yemeğe veriyorum. Onunu goremezsen karamsar oluyorsun, eve kapatıyordum kendimi. Mutsuz olduğum gunlerde fast-food yiyorum ve kilo alıyorum. Mutlu olduğumda ise kendimi idmanlara veriyorum`` ifadelerini kullandı. Fenerbahce ile oynadıkları bir mactan sonra, `Bobo`ya neden pas atmadığı?` şeklindeki bir soruyu, ``Ben kral yapmaz, kral olurum`` diye asla yanıtlamadığını kaydeden Batuhan, bunun gibi soylemediği bircok şeyin medyada yer aldığını one surdu. Batuhan, ``Evlendim`` şeklinde acıklama yaptığını da belirterek, ``Evet, evlendiğimi soyledim. Ancak bir bardan cıkarken, genc kızların ilgisinden kurtulmak icin `evlendim` dedim. Aslında evli değilim. Ama uzun suredir bir kız arkadaşım da var`` dedi. Gunde cift idman yaptığını ve (A) takımda oynamayı hak ettiğini duşunduğunu de kaydeden Batuhan, ``Gelecek sezon kadroya alınıp alınmayacağımı hep beraber goreceğiz. Mustafa Denizli hocamızın benim kadar cocukları var. Onlar icin bazen yaptıkları hatalara gozunu kapatmıştır. O da benim hatalarıma gozunu kapatacaktır. Bunu da yaparsa kadroya alacaktır`` diyerek sozlerini tamamladı. Kaynak : AA __________________