Beşiktaş ve F.Bahce forması giyen Tumer Metin carpıcı acıklamalarda bulundu. “F.Bahce’ye şartlar iyi olduğu icin imza atmıştım. Ama ben cocukluğumdan beri Beşiktaş’ı tutuyorum.” Beşiktaş ve F.Bahce forması giydikten sonra futbol hayatına Larissada devam eden Tumer Metin, Lig TV’deki ‘2’ye 1’ programına carpıcı acıklamalar yaptı. İşte Yunanisanda yılın en iyi 18 futbolcusundan biri secilen eski milli yıldızdan inciler: “Sezonun en iyi kadrosu icin ulkede oylama yapıldı ve 18 kişinin icinde yer aldım. 2 sene daha oynayacağım ama Yunanistan’da mı olur bilmiyorum. Başkanla goruşeceğim. Yunan Ligi Turkiyeye gore daha kolay. Oyuncu bazında baktığınızda kalite Turkiye liginde daha fazla. Yurt dışına gec acıldım. Eğer 22’li yaşlarda Avrupa’ya acılsam, Real Madrid, Liverpool gibi takımlar oynayabilirdim. Bence Arda ve Semih biran once Avrupa’ya gitmeli. Olympiakos başkanının Fatih Terimi senelerdir istediğini hepimiz biliyoruz. Son 15 gundur de cok ciddi yazılar var bu konuda. Benim hangi takımı tuttuğumu herkes merak ediyor. Hangi formayı giyersem o takım icin savaşırım ancak ben Beşiktaşlıyım. F.Bahce’ye ise bir tek para icin gitmedim. Turkiye’de şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. 1 puanlık fark onemli. Avantaj F.Bahce’nin elinde şu anda. Ben diyorum ki F.Bahce bu saatten sonra şampiyonluğu vermez.” ‘TURCO GİT DEDİLER Yunanistan’da ilk gunlerde istenmeyen adam ilan edildiğini soyleyen Tumer, daha sonra taraftarlar ile kaynaşıp, takımın en onemli yıldızı oldu Bu Daha Ne Yuzle Konuşuyor Onu anlamadım Bu acıklama sinirimi bozdu __________________