Ricardo Quaresma
Beşiktaş0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Ricardo Quaresma
-
12-10-2019, 08:25:31Kayıtlı ÜyeDaha once bir duyum konusu acmıştım.Fakat işler yolunda gitmiyor.Bazıları mali durumu bazılarıda mustafa denizliyi ortaya atıyor.Bana sorarsanız 2side ama mustafa denizlinin kefesinin ağır bastığını duşunuyorum.Transfer baya baya zora girdi.Bunla ilgili erdem abimizin yazısı ; Hani bir laf vardır; “Allah sevdiği kuluna once eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş” !.. Cok garip bir durumdur bu… Burada “eşşek”sevilen kul icin, cok değerli bir olgudur. Cok sevdiğiniz ve size ait olan birşeyi once tamamen kaybettiğinizi, sonra da bir anda tekrar bulduğunuzu duşunun; inanılmaz bir mutluluk verir insana. Ama ne tuhaftır ki eşşek kaybolmadan o mutluluğu hic yaşamaz insan… Şimdi eşşeği ters cevirin, Allah o sevdiği kuluna once bir eşşek buldursun durup dururken… Bu durum oyle bir mutluluk versin ki bulana; “Yıllardır ozlem duyduğu,arayıp bulamadığı, ruyalarını susleyen birşeye kavuştursun onu. Yaşadığı butun olumsuzlukları unutsun, yaşadığı haksızlıkları, calınan sevinclerini bir anda geri versin ona… Hic hayalinde yokken, bulduğu bu eşşek bir anda herşeyi oluversin… Hatta oyle cok benimsesin ki, Onur meselesi, gurur meselesi yapsın kendi kendine… Onunla yatıp onunla uyansın.. Ve artık bulduğunu duşunduğu o hayeline tam kavuştum derkeeeen… Eşşek bir anda kayboluversin… Ustelik eşşeğin bulunduğu “ahırlar odası” borsasına bildirilmişken Allah sevdiği kuluna bunu yapar mı? Yapmaz tabi ki. Cunki bilir ki, bu buyuk bir hayal kırıklığıdır. Bir yıkım ve hatta faciadır. Bu hikaye ile neyi ve kimi anlatmak isteğim sanırım anlaşılmıştır. Sizlere Barış Manco’dan bir şarkı ile veda ediyorum. Kac yıl oldu saymadım, koyden goceli, mevsimler geldi gecti goruşmeyeli Ayrılık geldi başa katlanmak gerek, seni cok cok ozledim Arkadaşım eşşek.. NOT: Sevgili Q7 bilmeni isterim ki, Dunyanın en guzel gozleri “eşşek”lerdedir ve sana yaptığım onca iltifat hep, bu nedenledir…. Erdem Ulus / Haber1903 Boylede bir haber var. Beşiktaş`da Quaresma transferinde ilk gunden buyana gorumeleri yuruten yonetim kurulu uyesi Serdal Adalı`n şu sıralar soğuk algınlığı nedeni ile istanbulda`ki evinde istirahate cekildiği oğrenildi... Spor kamuoyu ve ozellikle Beşiktaş taraftarının İtalya`da transfer goruşmelerinde olduğunu sandığı Adalı`nın evinde istirahate cekilmesi,Yonetim kurulu ve Mustafa denizliye transfere karşı cıkmalarından oturu kırgın olduğu ve bu sebeple evden dışarı cıkmadığı dedikodularınıda berberinde getiriyor... ARTIK SUSUYORUM Ote yandan Serdal Adalı`nın yakın cevresine "Aylardır bu transferle uğraşıyorum once kulubunu daha sonrada oyuncuyu ikna ettim,son aşamaya geldiğimde catlak sesler cıkmaya başladı ve goruşmeler tıkandı,oysa ben bu transfere adımı koymuştum ve şimdi taraftarlara karşı mahcup oldum,bundan sonra bu konuda acıklama yapmayacağım,bilgi isteyenler bana değil İletişim den sorumlu yonetici Mete Duren`e ulaşsın,cunki soyleyecek bir sozum yok" dediği iddia edildi Hatırlanacağı uzere İnter kulubu ile Queresma konusunda goruşup anlaşma sağlayan Serdal Adalı bu transfere son noktayı koymak isterken Mustafa Denizli`nin "Veto" su ile karşılaşmıştı... - HABER1903 - Bir laf vardır.Eşşeğe altın semerle vursan yine eşşektir.Utan demiroren utan.3 donemdir takımın başkanısın ne ekonomi kaldı ne takım.Amator branşlar bitmek uzere.Futbolcularda alamıyor paralarını.1 2 sene icinde cok kotu maddi sıkıntılar bizi bekliyor.Borc yiğidin kamcısıdır devam demiroren devam.Utansan zaten o kufurlerden sonra bırakırdın.Beşiktaşlıyız diye gecinen derneklerede helal olsun.Kac para değeriniz biz vercez parasını oy vermeyin demirorene. Umutlandırıp utandırdılar.Az kaldı bu duruma malesef.Hepinizden ozur diliyorum. Sefa Kadir CEPNİ __________________