Futbolsever kitlesinin hemen hemen yarısı hem milli takımda hemde tuttuğu takımlarda turk teknik direktor istiyor. Cunku takımdan o anlar zihniyeti mevcut. Fakat bu duşunceye sahip kişiler acaba turk hocalarının neyden korktuğunu biliyormu. Ornek verirsek bu lige hiddink parreira del bosque aragones rijkaard gibi dunyada ismi olan teknik direktorler geldi. Turk olarakda en meşhur adamlar Mustafa Denizli Fatih Terim Ertuğrul Sağlam diyebiliriz. Ama turk hocalarda onlardan fark olarak ayrı bir kapris var bu bariz goruluyor. Orneğin fatih terim milli takımda başarılı olcaksa bile kendi kaprisleriyle oyuncular almıyordu. Mustafa denizli goruyoruzki coğu yıldız transferinde karşı cıkıyor.Bize ve fenerbahceye getirdiği yabancı oyunculardan anlayabiliriz. Ertuğrul sağlamda keza hep duyulmamış topcuları getirdi Beşiktaş'a.Malesef turk hocalarda takımın sahibi benim havası var. Tayfurun Oğuzun adını duyanınız varmı ? Hep mustafa hoca fatih hoca.Ertuğrul hoca mesela legrotaglie icin yedek oturmaz dedi transfere onay vermedi ve diatta geldi. Mustafa denizlinin Quaresmayı istememeside buna ornek gosterilebilir. Ama ulkemize gelen yabancı hocalar avrupada boyle birşey gormediği icin her turlu oyuncuyu oynatıyorlar. Onların ben bu takımın en ustuyum gibi bir dertleri yok. Onlar bu nedenle avrupada iyi takımların başına geldiler. Şuan burda kotu olsa bile gayet iyi takımlara giderler. Ama bana elle tutulur bir turk teknik direktor gosteremessiniz avrupaya gidebilecek. Fatih terim bir milana gitti ama tutunamadı. Neden boyle bir konu actım. Cunku artık futbol seyretmek istiyorum. Bu futbolu bu hocalarla seyredemeyiz. Beşiktaş tarihinde hep yabancı hocalarla başarılı olmuştur. Bu nedenle bu sene icin pek umudum yok ve transferde beklememenizi oneriyorum. Lucescunun kıymetini bilmeyenler şuanda mustafa denizlinin ağzının icine bakıyor. Cok kotu durumdayız cok.Ağlıyoruz duyanımız yok. Adam gibi bir başkan.Cesur bir yabancı teknik direktor.Adam gibi kadro istiyorum. Mevcut kadro yapısındaki takımların başarılı olamayacağını bu seneden gormuşuzdur umarım. Onemli olan tabiki bu durumu m.denizlinin gormesi. Bana sorsanız inanıyormusun. Quaresma transferindeki "VETO" cevabı veriyor. Son olarakda durumu olan herkesi kongre uyesi olmaya davet ediyorum. Şahsen ben işe girdiğim gibi olmayı duşunuyorum. Derneklere inat !!!! Dipnot Bana gore adam gibi top oynatabilcek tek teknik direktor var. İcimizden biri... Ama bana gore onun takımın başına gelmesi imkansız. Keşke gelebilse. __________________