Alet Olma Bu Ali Cengiz Oyunlarına | Uyan Beşiktaş !!!
Beşiktaş0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- Alet Olma Bu Ali Cengiz Oyunlarına | Uyan Beşiktaş !!!
-
12-10-2019, 08:24:10Kayıtlı ÜyeQuaresma haberi ile başladı her şey , bir anda spor camiasına bomba gibi duşdu Quaresma'nın borsaya bildirilme haberi.. sonra ki gelişmelere goz atalım bir de .. Asıl sorgulamak istediğim neden butun transfer haberlerinin Quaresma olayından sonra cıktığı, fakat once bi bu haberlere goz atalım. Serdar Ozkan Vakası Galatasaray'a gideceği, hatta neredeyse transferine kesin gozu ile bakılan Serdar Ozkan ile ilgili daha sonradan, Serdar'ın Galatasaray ile bırakın transferi goruşme bile yapmadığı , teklif gonderilmediği soylentileri ortaya cıktı. Kim ne derse desin bu cocuk yetenekli, Beşiktaş Serdar Ozkan oyuna girdikten sonra pozisyon bulmaya başlıyor. Fakat Serdar'ın bencilliği ve şutlarında ki etkisizliği onu kullanılmaz hale getiriyor. Kendini toparlamasını beklemek de boş bir hayale inanmaktan ibaret artık ne yazık ki.. "Toparlayamayacaksa gitmeli" demek isterdim fakat Serdar kendisine verilen krediyi coktan tuketti. Batuhan Karadeniz'in Satılması Hic bir zaman Mustafa Hoca ile yıldızı barışmayan Batuhan, yeteneğinin yetersizliğinden değil, karakterinden kaybetti. Ona verilen sorumluluğun farkında olmayan, hovarda yaşayan, gorevlerini lÂyıkıyla yerine getirmeyen, fakat muthiş bir tekniğe sahip olan mukemmel bir golcu. Fakat işte karakteri.. Benim merak ettiğim soru şu; Batuhan'dan komple vazgecmek yerine neden tekrar, her macta forma giyebileceği bir takıma kiraya verilmedi.. Mesela gecen sene ki gibi Eskişehir'e. Batuhan henuz Serdar Ozkan gibi kredisini tuketmiş bir oyuncu değil ve henuz cok genc, onun karakterinde ki uyumsuzluklara bakarak ondan bu kadar kolay vazgecilmesi, bana gore bir hataydı.. Ama tekrar soruyorum.. Duzelmesini umut ederek beklemek, ileride bize yarar mı sağlar, zarar mı ? Orası tartışılır. Necati ile İlgili Haberler Necati, bizim gercekten işimize yarayacak bir futbolcu, fakat gol atamayan bu kadar hucum oyucusuna bir yenisini daha eklemek gibi bir risk var, Necati'nin bir daha ki sezona nasıl başlayacağı belli olmaz.Eğer Nobre gidecekse Necati alınmalı. Terezeguet, Deco, Govou vb. Haberler Deco haberi haric asla gerceği yansıtmayacak haberler bunlar.Quaresma ile neredeyse noktayı koymak uzereyken, bu transferin askıya alınıp, başka yabancı transfer haberlerinin yapılmasının tek bir amacı var.. Quaresma'yı Unutturmak.. Ve İşte Son Haber; Aynen İletiyorum Sizlere : QUARESMA SPORTING`E Mİ GİDİYOR? Beşiktaş`ın talip olduğu Quaresma`nın, Portekiz ekibi Sporting Lizbon`a daha yakın olduğu iddia edildi. Portekiz gazetesi O Jogo`nun haberine gore, Beşiktaş`ın transfer goruşmeleri icinde olduğu Interli futbolcu Ricardo Quaresma, Portekiz ekibi Sporting Lizbon`un da gundeminde bulunuyor. Bilindiği gibi gectiğimiz gunlerde Beşiktaş kulubu resmî bir acıklamayla Portekizli yıldızla transfer goruşmelerine başlandığını duyurmuştu. Ancak Kartal`a, Quaresma`nın kendi ulkesinden bir rakip cıktı. Portekiz gazetesinin haberine gore, Inter teknik direktoru Jose Mourinho`nun Sporting`te oynayan Migule Veloso`yu istemesi transferi kolaylaştıracak bir etken olarak goruluyor. Sporting`in oyuncuyu kiralaması ve oyuncunun ayda 300 bin avroyu bulan ucretinin bir kısmının Inter tarafından odenmesi de konuşulan formullerden biri durumunda. Ote yandan, Jose Mourinho`nun gelecek sezon Inter`de kalıp kalmayacağının henuz netleşmemiş olması da transferin onundeki engellerden biri olarak goruluyor. Zira Quaresma, Inter`de bir teknik direktor değişikliği olması durumunda takımda kalıp, yeni gelen teknik adamın gozune girmeye calışacak. Haber1903.com Mustafa Denizli istemedi vs. gibi haberler kulliyen yalan.. Tamam Mustafa Hoca yaşlandı kabul ediyorum, eskisi gibi değil bunada eyvallah.. ama Beşiktaş gibi bir takıma Quaresma'yı istememek ne demek ? Quaresma ile oynayacak kalitede futbolcumuz mu yok ? Laf.. Kulliyen yalan.. bizim icin en ideal adam Quaresma'dır.. Mustafa Hoca'nın kafasını Deco'ya taktığını soylediler.. Mustafa Hoca bu , elbet bir şey cıkar altından.. fakat size asıl yapılmak isteneni acıklamak istiyorum. Sayın(!) Yıldırım Demiroren'in, şampiyonluk vaatleri, Mustafa Hoca'nın atıp tutmaları, hayal perestliğinin faturası Quaresma ile kesilmeye calışılıyor.Bu transfer haberlerinin icinde sadece basının uydurması yok, bunların arkasında Beşiktaş Yonetimi ve bir cok kulup var. Quaresma ile goruşuldu mu onu bile bilmiyorum acıkcası Beklenir bu yonetimden.. Merak edip Inter'in sitesine girdim, Quaresma'nın Beşiktaş ile goruştuğunun haberi bile yok, bırakın teklifi.. Oysa ki gecen sene asılsız Tevez haberinden sonra bile, Man Utd sitesinde Tevez'in bir kulube satılmayacağı acıklamasını Alex Ferguson yapmış ve yayınlamıştı.. Tabii sonradan satılması başka.. Ferguson oyuncusuna prim yaptıracak, işin kuralı bu, ve Man Utd sitesinde Tevez ile ilgilenen kulupler arasında Beşiktaş'ın adı bile yoktu.. Ki zaten tek bir haber ile Tevez transferi haberi parladı sondu.. Fakat Quaresma transferi bile bu kadar ileri gitmişken, İtalya'ya gidildi, teklif gonderildi denirken nasıl olurda Inter'in sitesinde herhangi bir haber olmaz.. İşte Şok Acıklama Quaresma transferi haberi Beşiktaş Taraftarını meşgul etmek icindi arkadaşlar.. Yıldırım Demiroren Mustafa Hoca'ya guvendi, Beşiktaş'ı şampiyon yapabileceğini duşundu. Olabilirdikte ama olmayacağı artık kesinleşti.. Taraftara bunu unutturmak icin Quaresma ortaya atıldı, baktılar iş ciddiye biniyor.. ne oldu ? Quaresma askıya alındı.. Taraftar tepkili... Ne yapacağız diye duşunurlerken , basın ardarda sahte transfer haberleri patlattı. Peki Beşiktaş taraftarı bunu yedi mi ?? Tabii ki hayır.. En azından bir coğu Kacımız, ligi gectim bu sene , yeter ki şu Quaresma gelsin demedi ki 4-5 hafta onceisnden ? Evet bende dedim, ciddi ciddi de inandım .. Fakat maymun gozunu actı.. Yok arkadaş yemezler .. Olmayacak bir transfer değil Quaresma , umarım bir şekilde cidden bir teklif gotururler ve alınır. Fakat şu an icin sadece bir yalandan ibaretti. Aynı zamanında manşetlere oturan Zola'nın Fenere, Crespo'nun Galatasaray'a geleceği haberleri gibi Yok arkadaş, gozumuzu boyamanıza izin vermeyeceğiz. Beşiktaş'ın şu anki butcesi nedir ki ? Quaresma transferi yapıldıktan sonra sizce işimize yarar kac oyuncu bulabilir duşuk fiyatlara bu yonetim ? Yok mu ? Tabii ki var .. Cok uygun fiyatlara ligde ve Avrupa'da başarı getiricek oyuncular yok mu ... Elbette var .. Fakat Yıldırım Demiroren ve ekibinden bahsediyoruz. Uyanın arkadaşlar .. kanmayın .. aldanmayın.. sizleri de sindirmelerine izin vermeyin.. Tarık CEYLAN __________________