Volkan Şende Beşiktaşı İstiyor
Beşiktaş0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Volkan Şende Beşiktaşı İstiyor
-
12-10-2019, 08:22:41Kayıtlı ÜyeBursaspor`un transferde ki gozde ismi Volkan Şen, ilk kez geleceği ve transfer soylentileri hakkında Haber1903`e konuştu. Volkan Şen, Haber1903`e verdiği roportajda; `` Beşiktaş`tan şahsıma henuz bir teklif gelmedi.Birinci hedefim Bursaspor`da başarılı olmaktı ve ben bunu bu yıl başardım.Takımım ile şampiyon oldum.Bu şampiyonlukta benim de payım olduğu icin cok mutluyum.Bundan sonra ki hedefim ise, Milli takım da uzun yıllar forma giymek ve başarılı olmak.Milli takıma cağrıldığım icin cok mutluyum.Avrupadan bana herhangi bir teklif gemedi.Zaten kulubum ile de sozleşmem 2013 yılına kadar devam ediyor.Kulubume iletilmiş bir teklif varsa da bana henuz bildirilmedi. Beşiktaş`ta oynamak istermisin? sorusuna; `` Şahsım adıma bir teklif almadım.Ancak bir profesyonel futbolcularız hayata gercekci bakmak lazım.Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz duygusal bakmamak lazım.Oynayabileceğim bir kulube gitmek isterim.Beşiktaş gibi bir kulupte her futbolcu futbol oynamak ister.Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yonetimim de buna musade ederse Beşiktaş`ta seve seve futbol oynamak isterim.`` diyerek sozlerini tamamladı. - HABER1903 - gelirse guzel olur __________________