Nouma'yı alkışlasınlar!
Beşiktaş0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Nouma'yı alkışlasınlar!
-
12-10-2019, 08:21:49Kayıtlı Üye'Beşiktaş taraftarları futboldan o kadar anlıyor ki, hala Nouma'yı alkışlıyorlar. Değerlerine sahip cıkmıyorlar. Altyapıdan yetiştim, gecen yıl iki kupa kazandırdım. Ama yine yaranamadım' Beşiktaş alt yapısından yetişen ve onceki gun Galatasaray'la 3 yıllık sozleşme imzalayan Serdar Ozkan, Beşiktaş camiasına sitem etti. Genc futbolcu, 'Beşiktaş taraftarları futboldan o kadar anlıyor ki, hala Nouma'yı alkışlıyorlar. Değerlerine sahip cıkmıyorlar. Altyapıdan yetiştim gecen yıl iki kupa kazandırdım. Ama yine yaranamadım. Kimse değer bilmiyor. Taraftarlar isabetsiz, yaş ortalaması 40 olan Fenerbahceli oyuncuları transfer eden Mustafa Denizli'yi alkışlasınlar. Batuhan bu takımdan kovuluyor, ben gonderiliyorum. Artık kulubu istedikleri gibi yonetebilirler. Yoneticiler, yapacakları transferlerle menajerlere buyuk paralar kazandırabilirler' dedi. AHMET FETGERİ ANILDI BEŞİKTAŞ Jimnastik Kulubu'nun kurucularından ve eski başkanlarından Ahmet Fetgeri Aşeni, mezarı başında anıldı. Kocaeli'nin Golcuk ilcesindeki şehitlikteki anma toreninde konuşan Kulup Derneği Genel Koordinatoru Levent Cifter, Beşiktaş'ın kurucularından ve eski başkanlarından Aşeni'nin, 19 Mayıs'ın Genclik ve Spor Bayramı olarak kutlanmasını ilk teklif eden kişi olduğunu soyledi. Aşeni'nin ayrıca Turkiye'nin ilk jimnastikcisi olduğunu ifade eden Cifter, 'Beşiktaş'ın aldığı iyi neticeler sonucunda onumuzdeki yıllarda cok daha kalabalık bir şekilde Aşeni'yi mezarı başında anmak istiyoruz' dedi. Kynk:AjnsSpor __________________