Ailesiyle birlikte tatile cıkan Bobo gazetecilere seslendi: Her transfer doneminde gundemde oluyorum. Ne olur bu yaz beni pas gecin. Cunku seneye de kesin Beşiktaş`tayım! Kara Kartal’ın hayal kırıklığı yaşadığı bu sezon takımın en golcu oyuncusu olan Bobo ailesiyle birlikte Brezilya’nın yolunu tuttu. Sambacı uzun yolculuk oncesinde, gazetecilerle de vedalaştı ve carpıcı acıklamalarda bulundu. Her transfer doneminde takımdan ayrılacağı yonunde cıkan haberleri hatırlatan golcu futbolcu, “Hep gundemde ben oluyorum ve her sene bir yerlere gidiyorum. Teklifler gelebilir, ancak kesin olan şu ki, seneye de burada olacağım. Tatilim bitince geri doneceğim ve kulubumun başarısı icin mucadeleye kaldığım yerden devam edeceğim. Tek hedefimiz gelecek sezonki şampiyonluk olacak” ifadesini kullandı. ‘Kulubumu seviyorum’ “Onumuzdeki sezon daha fazla gol atmaktan başka duşuncem yok” diyen Bobo, sozlerini şoyle surdurdu: Hicbir yere gitmiyorum, sozleşmem bitene kadar da Beşiktaş forması giyeceğim. Zaten menacerimle de bu konuda goruştum. Turkiye’yi seviyorum, kulubumu seviyorum. Uzun yıllar burada kalmak amacındayım. Sozleşmemin son gunune kadar takımımda kalacağım. Bu yaz beni pas gecin! Gelecek yıl cok daha iyi olacağım ve transferden cok gollerimle gundemde kalacağım... Fanatik __________________