Oğuzhan Ozkayup'un A Milli Takım'a cağrılmamasının ardından Onder Ozen ve Fatih Terim arasında gecen o ilginc diyalog... İşte Fatih Terim ile Onder Ozen’in Oğuzhan icin yaptıkları zirvesinin detayları; Ozen: Hocam Oğuzhan’ı niye kadroya almadınız? Beşiktaş ailesi olarak bu duruma cok uzulduk. Terim: Fizik durumu iyi değil. Onun kulağını cekmek icin boyle yaptım. Kendisine şans yaratmalı. A Milli Takım, bugun hazırlık macında İsvec ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, bu macın hazırlıklarının İstanbul ayağını onceki gun Umraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı idmanla tamamladı. Beşiktaş Futbol Direktoru Onder Ozen, A Milli Takım’ın Umraniye’deki antrenmanını rahat bir şekilde yapması icin yoğun bir mesai harcadı. Ozen, idman oncesi Turkiye Futbol Direktoru Fatih Terim ile koyu bir sohbete girdi. YONETİCİLER COK UZULDU Peki ikili bu kadar uzun sure ne konuştu? AKŞAM, Onder Ozen ile Fatih Terim arasındaki bu sohbetin detaylarına ulaştı. İkili arasındaki konuşmada tek bir gundem maddesi vardı: Oğuzhan Ozyakup. Beşiktaş Futbol Direktoru Onder Ozen, Terim’e, “Hocam Oğuzhan’ı niye kadroya almadınız? Biz bu duruma cok uzulduk. Yoneticiler de gercekten bana uzuntulerini dile getirdi. Yani Beşiktaş ailesi olarak cok uzgunuz” dedi. COK BUYUK BİR POTANSİYEL Fatih Terim ise, “Oğuzhan’ın fizik durumu cok yetersiz” diyerek Ozzie’yi neden kadroya dahil etmediğini boyle acıkladı. İmparator’un bu sozleri uzerine Onder Ozen, “Hocam cok calışıyor. Gayretli. Sakatlığı da vardı. Buyuk bir potansiyel. Bizim gururumuz. O buyuk işler başaracak” cevabını verdi. İmparator ise Ozen’e şu sozlerle cevap verdi: UMİT MİLLİ MACINI İZLEYECEĞİM “Peki o zaman… Umit Milli Takım’ın cok kritik bir macı var. Orada oynasın. Resmi mac. Onun icin daha iyi olur. Ben de canlı izleyeceğim. Ayrıca Oğuzhan icin bu daha iyi oldu. Onun kulağını cekmek icin boyle yaptım. Kendini gostersin ve şans yaratsın. Biz de onu kadroya cağıralım. Cağırılmaması ona daha iyi bir etki yapar.” -Gunluk Gazeteler-
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- A Takımı beklerken, Umit Milli’ye gitti!