Oğuzhan Ozyakup, Ersan Gulum ve Mustafa Pektemek, Eskişehirspor galibiyetini değerlendirdi. OĞUZHAN OZYAKUP “İlk kez son dakikada macı kazandık. Antalya macında da son dakika pozisyonu bulmuştuk ama atamamıştık. Bu galibiyet bizim icin moral oldu. İlk yarıda baskılı oynadık. İkinci yarı zorlandık. Hava şartları ilk yarı lehimizeydi. Ersan’ın goluyle galip gelmemiz beni cok mutlu etti.” ERSAN GULUM “Zor bir mac olacağını biliyorduk. Hava iyi değildi. İyi pas yapmaya calıştık. Oyun kontrolumuzde gecti. Pozisyonlar bulduk atamadık. Galibiyete inanmıştık. Allah’a şukur kazandık. Futbolcunun ozguveni olunca istediklerini sahaya daha iyi yansıtıyor. Futbolumun ustune daha da koymam gerekiyor. İyi savunma yapıyoruz. Gecen seneki istatistiğimizi bu seen tersine cevirdik. Az gol yiyoruz.” MUSTAFA PEKTEMEK “Onemli bir galibiyet aldık. Hava, zemin ve ruzgar cok olumsuzdu. İyi oynadığımızı duşunuyorum. Oyuna hakimdik. Umarım deplasmandan da uc puanla doneriz. Kişisel olarak bu macta elimden geleni yaptığımı duşunuyorum.” Kaynak : ResmiSitemiz __________________