Beşiktaş'ın 2. Başkanı Cebi, Slaven Bilic'e Markus Merk konusunda arka cıktı. Cebi "6+2" yabancı kuralına da katılmadıklarını belirtti. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi, Beşiktaş - Eskişehir macı sonrasında Slaven Bilic'in Lig TV yorumcusu Markus Merk'e olan tepkisine değindi. Radyospor'a konuşan ve Hırvat hocaya arka cıkan Cebi, uzerinde mutabakata varıldığı iddia edilen "6+2" yabancı kuralına da katılmadıklarını dile getirdi. İşte siyah-beyazlıların yoneticisinin sozleri: "BILIC'İN SABRI TAŞTI" "Galip olmak bizi mutlu etti Bundan sonrakiler de daha onem ifade ediyor. Umarız devamı gelecek. Slaven Bilic naif kibar adaletli ve vicdanlı bir isim. Beşiktaş ve kendisi onu cok seviyor. Onun ifade tarzından sabrının bitiğini anlıyorum. Hakem hataları her gecen gun artarak ifade ediyor. Slaven Bilic'in de bu tavır karşısında sabrının taştığını goruyorum." "MERK BEŞİKTAŞ MACLARINDA İZİN YAPSIN" "Turkiye'de ehil ve bilgili hakemlerimiz var. Onlara değil, dışarıdan birilerini getirip yorum yaptırıyorum. Beşiktaş olarak onun yorumların hoşnut değiliz. Sonuc olarak Beşiktaş maclarında izin kullanırsa Beşiktaş camiası olarak mutluluk duyacağız. Buna karışamayız tabii yayıncı kuruluş sonucta. Turkiye'de cok değerli hocalarımız var. Niye dışarıdan adam getiriyoruz." "Hakemler hata yapabilir. Mactır, bazı şeyler gorulemeyebilir. Sonra yapılan yorumlarda bunların gorulememesi yanlış . Sadece işaret ediyoruz, hakemleri incitecek sozlerden herkes kacınmalı. Slaven Bilic hocamızın tepkisinin arkasındayız." "6+2'YE KARŞIYIZ" "6+2 ve 5+3 konusunda bir karar alınabilir. Bu kararların cok cabuk uygulanmasına karşıyım. bunu acıkladığını vakit 2-3 yıl sonra uygulanmalı. Bazı kulupler boyle ani kararlarla zor durumda kalabilir. Uygulamayı gorerek en az 2-3 yıllık zaman ihtiyac var. Ben tribunde oturan oyuncuya karşıyım. 5+3 deniyor ama ben 5+2 .. 6+2'ye kesinlikle karşıyım. Boyle olsa bile bunun ilerleyen yıllarda uygulamaya alınmasının doğru olacağını duşunuyorum." KAYNAK; KARAKARTAL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Cebi; "Bilic'in arkasındayız"