Siyah-Beyazlılar'ın kaptanı Tolga Zengin, Buyukcekmece Kultur 2000 Koleji tarafından 'Yılın en iyi sporcusu' secildi. Odul toreninde konuşan deneyimli eldiven, “Beşiktaş eşofmanlarını ilk giydiğimde aynaya bakıp ağlamıştım” dedi. Beşiktaş’ta gosterdiği ustun performansla dikkatleri ceken başarılı kaleci Tolga Zengin, Buyukcekmece Kultur 2000 Koleji tarafından duzenlenen 10. Spor Oyunları odul toreninde, ‘Yılın en iyi sporcusu’ secildi. Torende plaketini Buyukcekmece İlce Milli Eğitim Muduru Huseyin Avni Sandıkcı’dan alan Tolga Zengin, yaptığı acıklamada, “Bu odulu sizler gibi pırıl pırıl insanlardan almak gurur verici. Ben de sizler gibi o sıralardan gectim. Sizlere tavsiyem, okulunuzu ihmal etmeyin. Hocalarınızın verdiği tavsiyeleri dinleyin, onların sozunden cıkmayın. Tek soyleyeceğim, vatana ve millete hayırlı birer evlat olun” diye konuştu. Beşiktaş formasını ilk giydiğinde heyecan duyup duymadığının sorulması uzerine de Zengin, “Bu yaşıma kadar Trabzon’da oynadım, başka takım gormedim. İlk defa Beşiktaş eşofmanlarını giyip aynaya baktığımda ağladım. Adaptasyon donemi kolay değildi ama gorduğum değer ve saygıyla bu zor donemi atlattım. Zaten Beşiktaş’taki arkadaşlarımı milli takımlardan da tanıyorum, onların yardımlarıyla butun guclukleri kısa zamanda geride bıraktım” dedi. -Gunluk Gazeteler-