Beşiktaş Futbol Direktoru Onder Ozen, Caykur Rizespor karşılaşmasının ardından cok carpıcı acıklamalarda bulundu. Beşiktaş Futbol Direktoru Onder Ozen, Caykur Rizespor karşılaşmasının ardından cok carpıcı acıklamalarda bulundu. Macın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Onder Ozen, macın hakemini eleştirirken Mustafa Pektemek ve penaltı pozisyonu hakkında onemli sozler sarfetti. İşte Ozen'in o acıklamaları; "Bugun sahada Beşiktaşlı oyuncuların alınterini gordum. Uretkenliklerini gordum. Bugun hakemle ilgili soru soruyorsanız, gorduğum şeyler hakkında konuşabilirim. Penaltı pozisyonu hakkında kendi gorduğume ve Mustafa Pektemek'in anlattıklarına inanırım. Mustafa Pektemek kesseniz, olmamış bir şeyi olmuş gibi anlatmaz. Oyle bir cocuk. Mactan sonra kendisine sordum pozisyonu bana tum detaylarını anlattı. Saha icerisinde Rizesporlu Tevfik'le konuyu paylaşmışlar. O da penaltı değildi demiş. Kimileri icin penaltıyı tahlil etmeyi bile doğru bulmuyor." "Bu olaylardan yorulmayız, uzuluruz. Kamuoyunun bu yonde bir eğilimi var. Biz kimseye yalvarmayız. Bu kulubun geleneklerinde yalvarmak yok, kapı kapı dolaşmak yok. Sistem buysa, biz bu sistemi yıkarız. Cocuklar yıkar mucadelesiyle." KAYNAK; KARAKARTAL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Ozen; "Sistem buysa, bu sistemi yıkarız"