HAKAN ARIKAN : ruştunun performansını gorduk kaldıki hakan son gunlerde formda ve ruştunun jubile vakti geldi yabancı kaleci icin kontenjanda ayıracak durumda değiliz hakanın artık kaleyi devralması gerekiyor EKREM.: ekremi tanıyoruz saktalıktan cıktı hazırlık kampına katılamadı ama kaştan daha iyi iş yapar zaten anlamış değilim kacarak giden bi futbolcuyu neden ustune para verip alırsın kim bu ya o mevkide ekrem oynar toraman oynar rıdvan la erhan var pırlanta gibi cocuklar biraz oynasınlar kaşa on basarlar aziz yıldırıma helal olsun tuncaya bile bedava giden futbolcu bedava gelirse gelsin dedi FERRARİ SİVOK: performansları belli turkiyenin en iyileri diye biliriz İSMAİL : ibrahimi artık gormek istemiyorum zaten ismail ondan daha iyi iş yapar ERNST : bu takımdan herkezi keserim ama alman panzerini kesemem FİNK: forma girdi takımada alıştı gs macında yerine ekremin başlamış olmasını hala anlaoış değilim hangi futbol bilgisi taktiği anlayışı..... vs bunu yapar bilmiyorum TABATA: takımda kimin nerde oynadığını anlaya bilmemiz icin mutlaka oynatılmalı kaldıki gs macında iş yapacaktı istekliydi ayakta duruyodu niye cıkarıldı anlamadım takıma monte edilmeli TELLO: sol acıkta mutlaka ve alternatifsiz HOLSKO: sağ acıkta mutlaka ve alternatifsiz NOBRE: kanatlardan orta yapıcaksan nobresiz başlayamazsın kim alıcak kafa toplarını cabuk yorulmuyo ilerde basıyo YEDEKLER yusuf: kalitesi tartışılmaz gs macında cok kotuydu ama gidişata gore oyuna girebilir serdar: ben bu cocuğa ısınamadım bal yapmayan arı gibi gs macında cok isekliydi takımın en iyilerindendi amaolmuyo işte tello ve holoskonun performansına gore duşunule bilir nihat: bu performansla asla dusunmem kaldıki sure lazım kesinlikle bu maca değil lig maclarınabile ilk on bir cıkmamalı ufak ufak forma girecek md ısrar etmeye devam ederse kendinide bitirecek nihatıda artık strese girmeye başladı bobo: duruma gore dusunule bilir ama kesinlikle ilk 11 cıkamaz cabuk yoruluyor nobre kadar yırtıcı ve isteklidğil MUSTAFA DENİZLİDEN GS MACINDA GORDUGUMUZ GİBİ HER TURLU SUPRİZİ BEKLEYE BİLİRİZ BEN DERİMKİ RUŞTU VE KENDİSİ CİFT FORVET OYNAR RUŞTU PİŞİRİR MD ATAR ))))))))) __________________