Oncelikle selam.. Bastan soyliyeyim futbol bilgim sizin kadar yuksek deil , dil yetersizligide var.. Ama yinede kendi dusuncelerimi ifade etmeye calisicagim.. Yildirim Demiroren bu takimi mahvetti , hicbiryerde yapilmayan, gorulmemis hatalar yapti ve uygulamalarda bulundu.. Teknik direktor getir gotur , duru$u , hersey yanlis. Bu takimda transfer politikasini kim yurutuyor? Boyle bir anlayis, bir transfer politikasi nerde var ALLAH askina? Demiroren doneminde transfer edilip yollanan oyuncu miktarini simdi tam hatirliyamiyorum ama 60-70i gecmistir sanirim.. Hersey bukadar mi yanlis olabilir? ilk sezonunda yaptigi hatalari artik ogrendi yapmiyor dedik, ama suanki hatalari 2 kat ustunde.. Tabata kim ya? kim bu adam? Ne icin transfer edildi? Sizinde buyuk ihtimalle bildiginiz gibi burda hersey PARA'nin etrafinda donuyor , demiroren'in tek amaci kendini kurtarmak , kendi kulubu degilya.. kurtarabildigi kadar para kurtaricak ve bu kulup ile oynamaya devam edicek. Geldigi donemden beri 3-5 basarisi ile ovunup duruyor (basari sayilirsa?) konusuyor.. cok konusuyor ama is yapmiyor.. Bence burda suc pek Mustafa denizlide degil.. sonucta kulubede futbolcu YOK dogru durust! Bence butun taraftarlarimiz , bugunden irtibaren inonudeki her macta bu adami olumune istifaya davet etmeli, kulup binalarinda toplanip istifaya cagirmali v.s. artik bilmiyorum nasil olucaksa.. Ama ben sahsen bu takima guzel kadro kurduran, adam gibi futbolcular alip oynatan, terliyen ve ruh gosteren oyuncular alan bir baskan gormek isterim. Bunlar olduktan sonra sampiyonlugu 3-5 senemi artik yoksa 6-7-8 senemi beklersek onemi yok.. Yeterki iyi niyetli adamlar olsun yonetimde ve hepsi cikarci degilde BESIKTASLI Olsun !! Benim yazicaklarim bukadar.. Yazimda eger bir hata veya kusur var ise simdiden ozur dilerim , avrupada yasadigimdan dolayi kendimi ifade edi$ seklimde yanlislar olabilir.. ASLOLAN HAYATTIR, HAYAT'DA BESIKTAS!! __________________