Mustafa Denizli!
Beşiktaş0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- Mustafa Denizli!
-
12-10-2019, 08:11:47Kayıtlı ÜyeArkadaşlar oncelikle şunu belirtmem lazım yonetime filan laf soylencek durum yok, M.D ne yapmaya calışıyor anlamıyorum zaten. Yahu sakatlıktan yeni cıkmış Yusuf-Ruştu-Ekrem sahada, Fink-Tello-Hakan yanında oturuyor. Formsuz Nihat sahada Nobre-Bobo-Holosko yanında oturuyor. boyle sacmalık olmaz! yanında oturan oyuncular seni gecen sezon 2kupalı şampiyon yapmış sen hala macera arıyorsun! Ekrem antremanda bile onlibero oynamışmıdır acaba? Derbide kadroya bakıyoruz Ekrem-Ernst yazıyor! yahu kardeşim Beşiktaş senin oyuncağın mı boyle aptallıklar yapıyorsun! Ruştu haric geri kalan oyuncularımız hic oynamamaları gereken pozisyonlarda olmasına rağmen cok iyi oynadılar. Biz atamadık onlar attı. olabilir yenmekde var yenilmek de ama boyle salaklık olmaz İnanılmaz sinirliyim,bir insan hata yaptığını bile bile inat eder mi yaa?! ondan sonra devre arasında Fink yerine geciyor. Hata Hata Hata! M.D boyle sacmalıklar yapmaya devam ettikce Beşiktaş'dan bir halt olmaz. yazık milyon eurolar harcattı bu oyuncuları aldırdı,sonra da Ekrem orta saha, Nihat tek forvet! yazık yaa Serdar Ozkan'a da gelecek olursak yahu sana ne denir ki, kırk yılın başı macı bir mac oynuyorsun pozisyona giriyosun defalarca ya kardeşim bir tanesini atda kahraman ol yaa! sen atamadın Ruştu saolsun hic affetmedi aldı iceri sonuc ortada! Bu sezon daha başlamadan M.D bırakıyorum dediğinde keşke ikna etmeselerdi diyeceğimiz gunler yaklaşıyor. hakkımızda hayırlısı olsun. ama gercekten iyi oynadığımız bir macda ki macdan once gs bizimle berabere kalabilirse başarı olur diyordum oylede olacaktı Ruştu'nun yediği salak golden sonra toparlanıp oyunun tum kontrolunu elimize almışken olmayınca olmuyor işte! Uzgun değilim,Umutsuzsa değilim ama M.D bırak takımıda seni şampiyon yapanlar oynasın! Guzel gunler o zaman gelecek __________________