Gokhan Zan: Oluyorum zannettim
Beşiktaş0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- Gokhan Zan: Oluyorum zannettim
-
12-10-2019, 08:10:34Kayıtlı ÜyeMucadelenin uzatma anlarında Alphonse ile hava topuna cıkan genc oyuncu, bir anda yere yığıldı. Nefesi kesilen milli futbolcu, İbrahim Toraman’ın masajı ve sağlık ekibinin verdiği oksijenle kendine gelebildi. BEŞİKTAŞ'ın başarılı savunma oyuncusu Gokhan Zan, dunku karşılaşmada deyim yerindeyse olumden dondu. Macın uzatma dakikalarında gelişen bir Zurih atağında hava topuna cıkan genc futbolcu, rakip takımdan Alphonse'un sert dirsek darbesine maruz kaldı. Bir anda dengesini kaybeden ve nefesi kesilen Gokhan saha icine yığılıp kalınca herkesi korkuttu. Toraman yetişti Bu sırada arkadaşının hareketsiz kaldığını goren İbrahim Toraman, saha kenarına bağırarak, oksijen maskesi getirilmesini istedi. Apar topar saha icine giren siyah beyazlıların kulup doktoru Ayhan Optur, yerde yatan oyuncuya oksijen verdi. Gokhan, yakınındaki İbrahim Toraman'ın da nefes aldırma masajı yapmasıyla ancak kendine gelebildi. Eşimi duşundum Mactan sonra yaşadığı korku dolu anı anlatan milli futbolcu, "Rakibim beni boş yakaladı. Darbenin ardından nefesim kesilince bir anda dunyam karardı. Karın boşluğumdaki tum hareket noktalarım iptal olmuş gibiydi. Bir an oluyorum zannettim ve eşimi duşundum. Bu arada bana yardım eden İ.Toraman'a da cok teşekkur ediyorum" diye konuştu. (Hurriyet) __________________