Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı deneyimli oyuncu, İspanya'nın Levante kulubunun kendisine onerdiği 1 yıllık sozleşmeyi uygun bulmadı Beşiktaş'ın kendisine kulup bulmasını istediği futbolcu Mustafa Doğan'ın, İspanya'nın Levante kulubuyle yaptığı transfer goruşmesinde puruz cıktı. Deneyimli oyuncu, İspanyol ekibinin 1 yıllık sozleşme teklifinde bulunduğunu, ancak kendisinin daha uzun sureli sozleşme istediğini belirterek, ''Ben 1 yıl icin buradan ailemi oraya goturmeyi uygun bulmadım'' dedi. Transfer goruşmelerini menajeri Ahmet Bulut'un surdurduğunu ifade eden Mustafa, ''Levante'ye henuz imza atmadım. Sozleşme suresiyle ilgili bazı puruzler var. Onumuzdeki gunler ne getirecek goreceğiz. Aynı hatayı Koln'e giderken yapmıştım, kısa sure icin cocuklarımla beraber gitmiştim. Bu kez aynı hatayı yapmak istemiyorum'' diye konuştu. Turkiye'den de teklifler aldığını ifade eden Mustafa Doğan, yurt dışına gitmek istediğini, ancak yurt icinden de cazip teklifler gelmesi halinde kabul edebileceğini dile getirdi. ''BEŞİKTAŞ İLE 1 YILLIK SOZLEŞMEM VAR'' Mustafa, kendisine kulup bulmasını isteyen eski takımı Beşiktaş'a ise kırgın olmadığını soyledi. Tecrubeli oyuncu, bu konularda profesyonel duşunmek gerektiğini vurgulayan Mustafa, ''Ancak ben kendimi Beşiktaş'ın ilk 11'inde oynayacak kapasitede goruyorum. Şimdiye kadar Beşiktaş'ta calıştığım hicbir hoca 'Senden memnun değilim' demedi. Ama teknik heyet ve yonetim boyle karar vermiş. Benim Beşiktaş ile 1 yıllık sozleşmem daha var. Nasıl ki onlar benimle calışmak istemediğini soyleyebiliyorsa, benim de hala 1 yıllık kontratım olduğunu soylemeye hakkım var'' şeklinde konuştu. kaynak: ntvspor.net __________________