Avcı yokken Ben vardım !
Beşiktaş0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Avcı yokken Ben vardım !
-
12-10-2019, 08:07:54Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın tecrubeli futbolcusu İbrahim Toraman, A Milli Takımı Teknik Direktoru Abdullah Avcı'nın "Eğer Toraman'ı cağırsam, Macar forvetlerin beline bile gelemezdi" şeklinde yaptığı iddia edilen acıklama ve Olcay Şahan'ın gol sonrası taraftarları yaptığı hareketi hakkında HABER1903'e konuştu. Toraman, HABER1903'e yaptığı acıklamada; BU ACIKLAMA, MİLLİ TAKIM HOCASININ KAPASİTESİNİ GOSTERİYOR Abdullah Avcı'nın yaptığı acıklamayı komik bulduğunu dile getiren İbrahim Toraman; "İnsanlar panellerde ya da dışarıda Abdullah Avcı'ya "İbrahim Toraman'ı neden Milli Takıma almıyorsun?" diye sorular soruyor. Onun da bu soruya bir bahane bularak cevap vermesi gerekiyor. Verdiği cevap komik ve mantıksız bir şey. Ben bir cok kez Milli Takım forması giydim. Benim en buyuk ozelliğim hava toplarındaki hakimiyetimdir. Ben Milli Takım'da oynarken Abdullah Avcı, belki daha antrenor değildi. Bu yapmış olduğu acıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gosteriyor" dedi. OLCAY'A SAHİP CIKALIM Olcay Şahan'ın gol sonrası taraftara yaptığı harekete değinen Toraman, "Olcay, uzerimizde baskı olduğu icin o hareketi yaptı. Olcay, bu sene takımımızda cok faydalı olmuştur ve uzun yıllar da olacaktır. Kendisinin Beşiktaş taraftarını cok sevdiğini biliyorum. Boyle genc oyunculara sahip cıkmalıyız" diyerek sozlerini tamamladı. HABER1903 __________________