Sezonun ilk galibiyetini Goztepe karşısında 3-0'lık skorla alan Beşiktaş'ta Oğuzhan Ozyakup sevinci yaşanıyor. Son iki sezondur yokları oynayan ve Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesiyle yeni bir cıkış arayan milli futbolcu, performansıyla eski gunlerine donuş sinyali verdi. Yonetim de 26 yaşındaki yıldızın performansından bir hayli memnun kaldı. Siyah-Beyazlı idareciler, "İyi oyuncu. Eski gunlerine donecektir, donuyor" goruşunde birleşti. MODRİC DE 66 KİLO... Yoneticiler, Ozzie icin şunları soyledi: "Oğuzhan form tutması halinde Turkiye'nin en yetenekli orta saha oyuncularından biri… Ozguvenini geri kazanırsa iyi bir sezon gecirecektir. Tekrar 150 milyon euroya olan yolculuğu başladı diyebiliriz. Şaka bir yana, oynadıkca ve sistem oturdukca daha da iyi olacak. Onun icin gucsuz deniyor. Real Madrid'de Modric 66 kilo, Oğuzhan 75 kilo... Her mevkiinin fizik ihtiyacları farklıdır. Tebrik ediyoruz. İnşallah boyle devam eder." KEŞKE DİREKTEN DONMESEYDİ Kamp donemini cok iyi gecirdiğini belirten Oğuzhan ise "4 sene sonra yeni bir hoca geldi. Yeni bir enerji... Bunlar kolay şeyler değil. Takımın buna alışması lazım. Her hafta daha da iyi olacağız. Taraftarın bana olan desteği futboluma olumlu yansıyor. Gecen sezon yaşananları unutmamız gerekir. Gerekli dersleri cıkardım. Tribunler beni alkışladığında kendimi 2-3 kat daha iyi hissediyorum. İlk yarıdaki şutum direkten donmeseydi keşke" ifadelerini kullandı. (Akşam) __________________