Transfer donemi bitti Sercan tartışması bitmedi
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- Transfer donemi bitti Sercan tartışması bitmedi
-
12-10-2019, 07:57:20Kayıtlı ÜyeTransfer sezonu bitti ama Bursasporlu Sercan Yılıdırım’ın transferi konusundaki tartışmalar bitmedi. Son olarak Sercan’ın babası Kenan Yıldırım, bir televizyon kanalına Sercan’ın Galatasaraylı olduğunu acıklaması ve kendileri icin Fenerbahce defterinin kapandığını acıklaması ve bunun uzerine Sercan’ın babasını yalanlayan acıklaması gundeme bomba gibi duştu. Babasının acıklamalarını ve Sercan’ın bir turlu gercekleşmeyen transferini, Radyospor'da Aydın Cingoz ile Haber Aktif programına değerlendiren eski menajeri Efgan Erciyas, cok tartışılacak acıklamalar yaptı. İşte Efgan Erciyas’ın acıklamaları: *Sercan’ın babası bu işleri seviyor. Babanın baştan beri transfer merakı, menajerlik merakı var. Sercan sonunda babasını yaralamak zorunda kaldı. *Sercan Yıldırım ile Fenerbahce ciddi anlamda ilgilendi. Galatasaray son 15 gune kadar transfer etmek istedi ama ekonomik şartlar ağır gelince transferden vazgecti. Bu iki takımın dışında ne Beşiktaş ne de başka bir takım Sercan ile ilgilenmedi. Bu kuluplerle goruşmelerde futbolcu adına bulundum. *Babasının dediği gibi Fenerbahce 9.5 milyon euro vermedi. Transferin son gunu saat 15.30 gibi Fenerbahce bu transferden vazgecti. (Aziz Yıldırım’ın Sercan’ın babasının tavırlarından rahatsız olduğu icin transferden vazgectiği konuşuluyor.) Babasının acıklamaları cok cirkin ve yanlış. *Sercan’ın transferinin gercekleşmemesindeki ana nedenlerden biri Sercan’ın babası Kenan Yıldırım’dır. Sercan ile benim ciddi sıkıntılarım var ama Sercan son donemde profesyonellik orneği verdi. *Babası kabul etmesede, TFF kayıtlarında Sercan’ın menajeri Rıza Ağacık gorunsede oyuncunun benimle calıştığına dair bir imzası var. Gecenlerde de babası tehditle aldığımı iddia etti. Avukatlarımla gerekli girişimleri yaptık. *Babasının soylediklerinin aksine bunu ilk defa soyluyorum. Sercan, Fenerbahce Kulubu’ne cok gitmek istedi. Sercan’ın gonlu bir yerde olibilir ama Sercan Fenerbahce’ye cok gitmek istiyor. *Sercan “Fenerbahce’de Alex ile oynarsam ben kıral olurum” diyordu. *Bu transferde ben dahil herkes hatalar yaptı. Ancak olaylara şahitim Fenerbahce ve Galatasaray ile yapılan transfer goruşmeleri iddia ediliği gibi olmadı. SERCAN 5 MİLYAR İCİN SERBEST KALMIŞ! Bugun transferi icin 7-8 milyon bonservis bedeli istenen Sercan Yıldırım’ın gecen yıl Bursaspor’dan 5000 bin TL alacağını tahsil edemediği icin serbest kaldığı ortaya cıktı. Turkiye Futbol Federasyonu kayıtlarındaysa Sercan’ın Bursaspor ile 31 Ocak 2008’de karşılıklı olarak sozleşmesini sona erdirdiği gorunuyor. kaynak | __________________