Nihat KAHVECİ : `DERBİDE ESKİ NİHAT`I İZLETECEĞİM`
Beşiktaş0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Nihat KAHVECİ : `DERBİDE ESKİ NİHAT`I İZLETECEĞİM`
-
12-10-2019, 07:56:30Kayıtlı ÜyeSiyah beyazlıların gol umidi, “Kritik bir mac oynayacağız. Rakibin favori gosterilmesi bizi ilgilendirmiyor. Cıkıp savaşacağız. Ben de eski Nihat’ı taraftarlarımıza izlettireceğim” dedi. Nihat Kahveci eski yuvası Beşiktaş’a dondu, kimileri eleştirdi kimileri gelişine sevindi. Mustafa Denizli’nin gorev verdiği surelerde elinden gelenin en iyisini yapmaya calıştı milli oyuncu. Siyah beyazlı takımda şanssızlığını kıramamanın sıkıntısını yaşayan Kahveci, ay yıldızlı takımın kampından taraftarlara guzel mesajlar yolladı. Nihat, fizik-kondisyon olarak hazır durumda olduklarını soylerken, “Mustafa Denizli yonetiminde Ali Sami Yen Stadı’nda taraftarlarımızı sevindirecek skorla doneceğimize inanıyorum. Takım olarak patlama yapacağımız en onemli mac” dedi. Geldiği gunden bu yana yapılan eleştirileri hak etmediğini de sozlerine ekleyen yıldız futbolcu, sozlerini şoyle surdurdu: “Fatih hocamın beni Milli Takım’a cağırması ve inanması bazı sıkıntılarımı unutturdu.Kritik bir mac oynayacağız. Ligin ilk derbisinde hem ben hem de Beşiktaş olarak cıkış yapacağımıza inanıyorum. G.Saray’ın favori gosterilmesi bizi ilgilendirmiyor. Cıkıp savaşacağız. Ben de eski Nihat Kahveci’yi taraftarlarımıza izlettireceğim. Cunku hırslı ve inanclıyım.” (Hurriyet) __________________