İlk işi teknik ekibi değiştirmek olacak! (SPORX OZEL HABER) Beşiktaş'ın etkili isimlerinden Celal Kolot, siyah-beyazlı kulubun Başkanı Yıldırım Demioren'den Futbol Şubesi'nin başına gecmesi icin bir teklif aldığını doğruladı. Editorumuz Hilmi Sever'in sorularını yanıtlayan Kolot, yine iddialı acıklamalarda bulundu. Yıldırım Demiroren ile gectiğimiz gunlerde bir duğunde bir araya geldiğini soyleyen Kolot, Demiroren'in bu sırada kendisine Futbol Şubesi'nin başına gecmesi icin teklifte bulunduğunu acıkladı. Bu teklifi değerlendirmek icin Başkan'dan bayram sonuna kadar sure istediğini belirten Kolot, gorevi kabul etmesi icin bazı şartlarının olduğunu da soyledi. Daha geniş yetkiler ile Beşiktaş'ta gorev almak istediğini dile getiren deneyimli yonetici sozlerini şoyle surdurdu: "Beşiktaş'ta gorev almak beni her zaman heyecanlandırır ve buyuk gurur verir. Ancak bu kez gorevi kabul etmeden once daha geniş yetkiler istiyorum. Ve Başkan ve yonetimin de arkamda daha sağlam durmasını bekliyorum. Bu şartlar oluşursa gorevi kabul edeceğim, yoksa gorev almayı duşunmuyorum. Eğer gorevi kabul etmezsem daha once olduğu gibi secimlerde başkan adayı olma yonundeki calışmalarım devam edecek. Benim derdim, Beşiktaş'ın tek bir ismi bağlı olması. Beşiktaş gibi buyuk bir camiaya tek başkanla surekli secimlere girmek yakışmıyor. Yalnızca bu gidişi kırmak icin başkan adaylığımı acıklayacağım. Son gunlerde konuşulduğu gibi Murat Aksu ya da bir başka isim başkan adaylığını acıklarsa o zaman aday olmayı duşunmem. Beşiktaş'ın mevcut yonetiminin yuzde 99'u değişmeli. Yonetimin calışmalarından bir cok Beşiktaşlı gibi hic memnun değilim. 2010 Ocak ayında yapılacak secimde cok daha sağlam bir yonetim oluşturulmalı. Ben de bu yonetimle birlikte goreve başlayarak, cok buyuk başarılara ulaşıcağımıza inanıyorum." "BEŞİKTAŞ'A DUNYA CAPINDA BİR TEKNİK EKİP LAZIM" -Daha onceki teknik direktorlerle yaşadığınız sorunlar surekli gundeme getiriliyor. Mustafa Denizli ile ilgili neler duşunuyorsunuz? "Ben Beşiktaş'ın cok buyuk hedeflere ulaşması icin, dunya capında isimlerle calışmasını istiyorum ve boyle bir ekip kurmayı duşunuyorum. Avrupa'da da bunu yapabilecek ilişkilerim var." -Galatasaray ve Fenerbahce'nin kadrosunda bir cok yıldız oyuncu bulunuyor. Beşiktaş'ın bu konuda geride kaldığını duşunuyor musunuz? Bu goruşlere maalesef katılıyorum. Gorev geldiğim takdirde transferle ilgili calışmalara da hemen başlayacağım. Bir cok kulubun yaptığı gibi mayısta değil, 7-8 ay once bir sonraki sezonun transfer calışmalarını tamamlayacağız. Avrupa'da onemli isimlerle bir araya geliyorum ve bu isimleri Beşiktaş'a gelmeye ikna edebilirim." -Beşiktaş sezona iyi başlayamadı, sizce takım kısa surede yeniden toparlanabilir mi? "Galatasaray ve Manchester United macları cok onemli. Bu iki karşılaşmada iyi neticeler alınırsa bir efsane yeniden doğar. Ancak bunun tam tersi olursa secim oncesinde Yıldırım Demiroren buyuk yara alır. Beşiktaş camiasının icinden biriyim ve beklentilerin ne olduğunu biliyorum. Beşiktaş'ın nabzını tutuyorum, gercek Beşiktaşlı taraftarlarla goruşmelerim devam ediyor. Gerek Carşı'dan gerekse diğer taraftarlarımızla surekli bir araya geliyorum ve onların isteklerini dinliyorum." __________________