[IMG]http://img220.**************/img220/978/dddddddddddddk.jpg[/IMG]
Beşiktaş yonetimi, sezon sonu sozleşmesi bitecek olan ve 1 yıl opsiyonu bulunan Holosko'ya 'yeni nikah' onerdi. Yıllık 800 bin euro alan Slovak oyuncuya 1.5 milyon euro teklif edildi. O ise 2 milyon euro istedi Gecen sezon başında Gokhan Zan bombası elinde patlayan Siyah-Beyazlı yonetim, şimdi yoğurdu ufleyerek yiyor. Yonetim, sezon sonu sozleşmesi biten ve 1 yıl opsiyonu bulunan Filip Holosko’ya yeni mukavele onerdi. İlk goruşmede sozleşmenin 4 veya 5 yıl uzatılması talep edildi. Menajeri aracılığıyla yapılan pazarlıklarda futbolcuya, yıllık 800 bin euroluk alacağının ilk yıl icin 1.5 milyon euroya cıkarılması teklif edildi. Slovak yıldız ise “2milyon euro” dedi. Taraflar arasındaki goruşmelerin devamettiği ve kısa surede Holosko ile sozleşme uzatılacağı belirtildi. -SIRADA SIVOK VAR- Yapılan son transferlerle takım icinde ekonomik anlamda dengeleri sarsan yonetim, bunu dengelemek icin uğraş veriyor. Gecen sezon cifte kupada onemli payı olan Tello’ya yapılan iyileştirmenin ardından Sivok ve Holosko da yonetime ‘duzeltme’ konusunda mesaj yollamıştı. Yeni sezon oncesi takım icinde huzursuzluk yaşanmamasını isteyen Siyah-Beyazlı idareciler, ilk etapta Holosko’ya sozleşme uzatma teklifi yaparak girişimde bulundu. Yıllık 2.5 milyon euro alan Ferrari ile yan yana oynayan ve 800 bin euro verilen Sivok’un ucretinde de iyileştirmeye gidilmesi gundemde. Alıntı:
haberturk.com