Futbol Okulumuz Beykoz’da
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Futbol Okulumuz Beykoz’da
-
12-10-2019, 07:55:29Kayıtlı Üyeİlginin yoğun olduğu Futbol Okullarımız’a bir yenisi Beykoz’da eklendi. Acılışta minikleri Spor Okullarından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Sayın Nedim Sarsmaz ve Futbol Okulları Genel Koordinatorumuz Sayın Ufuk Pak yalnız bırakmadı. Acıldığı gunden itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan Futbol Okullarımız’da bugune kadar cok sayıda genc futbolcu yetişti ve bunların bir kısmı Kulubumuz’un lisanslı sporcuları arasına girmeye hak kazandı. Anadolu Yakası’nda da faaliyetlerine devam eden Futbol Okullarımız’a bugun Beykoz’da bir yenisi daha eklendi. Kucuksu Halı Saha’sında hizmet verecek olan Futbol Okulumuz’a 1993-2000 doğumlu oğrenciler kayıt yaptırabilecekler. Futbol Okulumuz; Pazartesi, Carşamba ve Cuma gunleri 8.30-12.30 arasında hizmet verecek. 8.30-10.30 arasında yapılacak calışmalara 7-9 yaş, 10.30-12.30 arasındaki eğitimlere ise 9-14 yaş grubu oğrencilerimiz katılacaklar. Beykoz Futbol Okulumuz’daki eğitimleri ise Antrenorlerimiz’den Ercan Acar yonetecek. Beykoz’daki Futbol Okulumuz’un acılışına katılan Spor Okulları’ndan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Sayın Nedim Sarsmaz yaptığı acıklamada Futbol Okullarımız’a genclerin buyuk talep gosterdiğini soyledi. Sayın Sarsmaz, şoyle konuştu: “Butun calışmalarımıza Spor Okullarımız’ın sayısını arttırmak ve tum Turkiye’de genclere ulaşabilmek adına devam ediyoruz. Beykoz Kucuksu Halı Sahası'nda faaliyete gecirdiğimiz Futbol Okulumuz zincirimizin bir halkası. Carşamba gunu de bu bu zincire yeni bir halka eklemek icin Bağcılar’da olacağız ve Bağcılar Futbol Okulu’nu acacağız. Maksadımız sporu Turk toplumuna sevdirmek ve gunluk yasantılarına sokmak. Boylelikle de butun amator dallarda Beşiktaşımız’ın hizmeti yaygın bir şekilde devam etmiş olacak. Bağcılar Futbol Okulumuz’dan sonra Anadolu Yakası’nda Kurtkoy'de bulunan Erdoğan Demiroren Spor Tesisleri’nde bir spor okulu daha acacağız ve calışmalarımız bu şekilde devam edecek. Spor okullarımıza ilgi umduğumuzun daha uzerinde. Bizim amacımız sadece futbolu değil butun amator şubeleri yaygınlaştırmak ve onları da spor okulu haline getirmek. İstanbul dışında da okullar acmayı duşunuyoruz. Gaziantep deplasmanına gittiğimiz zaman orada da bir Okulumuz’u faaliyete gecireceğiz. Amacımız sporu butun ulkeye yaymak.” Acılışta genc sporcuları yalnız bırakmayan Futbol Okulları Genel Koordinatoru Sayın Ufuk Pak ise, “İstanbul'da ana birim olarak butun hızımızla calışmalarımızı surduruyoruz ve butun Turkiye'ye yayılmaya calışıyoruz. Bizim okullarımızdaki amacımız iyi bir futbol eğitimi ve bunun yanı sıra genclerimizi hayata hazırlamak. Tabii ki okullarımızdaki yetenekli sporcularımızı ana gruplarımıza kazandırmak ve lisanslı birer sporcu haline getirmek. Bizim Minik Takımlarımız’ın arasında spor okullarımızdan gelen cok sayıda oğrencimiz var. Yetenekli oyuncular icin bu bir fırsat. Tabii ki, bunun icin hicbir zaman garanti vermiyoruz. Onemli olan burada tam bir Beşiktaşlılık donanımıyla eğitim alarak yetişmeleri. Bunun icinde Yoneticilerimizle antrenorlerimizle surekli olarak calışmalırımızı surduruyoruz” diye konuştu. __________________