Boyle bir başlığı okuyunca, herhalde bazı taraftarlarımız şaşırmıştır .Onceleri bende bolumumuze az cok katkıda bulunmak icin birşeyler yazmaya calışıyordum.Fakat actığım konulara sizlerin deyimi ile kilit vurulması beni git gide konu acma fikrinden caydırmıştı.Bende birşeyler karalamayı bırakıp sadece bolumu gezip acılan konulara bakıp okumakla yetinmeyi duşundum.Bu bolumde bircoğunuzun ağbisi sayılırım herhalde.^^İyide hocam durdun durdun şimdimi buldun birşeyler yazmayı^^ diyebilirsiniz.Bende gencliği Metin,Ali,Feyyaz ları seyretmek icin Şeref stadında sabahlayan bir ağbiniz olarak sadece şunu belirtmek isterim...Hicbirşey BEŞİKTAŞ'tan buyuk ,kutsal ve kalıcı değildir.Ne carşı grubu ne diğer gruplar ne sinan engin ne başkan ne yoneticiler nede futbolcular.Asıl olan BEŞİKTAŞ'tır..Ne olduysa Onurlu,şerefli,haysiyetli (hala onunde saygı ile eğilirim) Onursal başkanımız SULEYMAN SEBA'dan sonra olmuştur.Ama cağın gereği olarak futbolun gittikce ticarete donuşmesi kirlilikleride beraberinde getirmesine sebep oluyor desek yalan olmaz.Gelelim esas konuya,Beşiktaş taraftar topluluğu olan carşı grubu ,benim gozumde ve sozumde Beşiktaşımıza renk ve ahenk katan Genclerden kurulu heyecanlı ve coşkulu bir taraftar topluluğu olarak kalmıştır.Eğer Carşı'nın mantalitesinde karşılık var ise,carşı'ya karşı olduğum icin benide gruptan sayabilirsiniz.Şimdiye kadar karşı değildim ama bu nedenlerden oturu karşıyım ve Carşı'ya soruyorum.Beşiktaş kulubu tarafından yada başkanı tarafından goreve cağrılan (S.Engin) kotu bir kişi ise tepkinizi başkana değilde pankart asma yontemi ile direk S.Engin'e gosteriyorsunuz?Zaten S.Engin suclu biri ise onu goreve davet edenlerde sucu kabul etmiş olmuyormu?2004 yılının hesabını S.Engin verecekse 2005,2006,2007 nin hesabını kim verecek?Her sene medya ve rakiplerimize kızmıyormuyuz.Bizi yıpratmaktan başka hicbirşey yapmıyorlar diye.En ufak bir malzeme buldularmı onu iyi kullanmasını biliyorla zaten.Bu akşam macı izledikten sonra kanalları karıştırdım,galibiyetimiz,guzel futbolumuzdan cok S.E. e yapılan tavırları on plana cıkarıyorlar.şimdi bu BEŞİKTAŞ'ımıza zarar vermiyormu?Bırakın S.E nin durumunu onu goreve cağıranlar duşunsun bizim gorevimiz takımımızı sonuna kadar desteklemektir.Ertuğrul hocaya sahip cıkıp başkalarına malzeme vermemektir.Şundan hic şupheniz olmasın BEŞİKTAŞ karıştıkca başkaları bayram yapar.... __________________