Koltuk Sallantıda
Beşiktaş0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Koltuk Sallantıda
-
12-10-2019, 07:53:31Kayıtlı ÜyeUcunculuk dışında bir konum, Samet hoca ile yolların ayrılmasına neden olacak. Yabancı olursa Zico ile goruşulecek. Aksi takdirde Ertuğrul Sağlam ağırlık kazandı. Aybaba kalsa bile yonetim, transferi kendi yapacak, Samet hoca karışmayacak. Ozellikle ligin ikinci yarısında aldığı başarısız sonuclar nedeniyle, artık yonetim icerisinde cekinmeden eleştirilen Beşiktaş Teknik Direktoru Samet Aybaba icin sezon sonunda karar verilecek. Siyah - beyazlılar, takımın ligi ucunculuk dışında bir sonucla halinde deneyimli hocayla yollarını kesin olarak ayıracak. Yonetim, sezon sonunda takımın 3. sırada yer alması halinde ise para durumuna gore hareket edecek. Kasada para varsa yabancı bir teknik adamla anlaşacak. Mali yonden sıkıntı yaşanması durumunda ise Samet Aybaba ile yola devam edilecek. Beşiktaş Yonetimi, yeni sezonda hocaya transfer yaptırmayacak. Yonetim şu ana kadar onlarca futbolcuyu transfer listesine ekleyen İzleme Komitesi Başkanı Fikret Demirer'in onerdiği isimleri transfer edecek. Bu sene gelen oyuncuların coğundan fazla verim alamayan siyah-beyazlılar, bu nedenle ortak bir kararla yeni oyuncular transfer edecek. Yonetim kurulu, takımda kalması halinde ise Samet Aybaba'nın yardımcılarının bazılarını da değiştirmeyi duşunuyor. Siyah - beyazlı yonetimin, ozellikle takımın başına yabancı bir kondisyoner getireceği iddia edildi. Kaynak __________________