Ewt arkadaşlar gecen sene itibari ile ne değişti ki 3 mactır galip gelemiyoruz hazırlık maclarıda dahil kac mac oynadık gol ortamamız 0.50 nin altındadır sanırım gecen seneki hucum hattımızı bozmadık HOLOSKO_TELLO_BOBO_NOBRE extra NİHATI da dahil ettik ama gecen seneyle şuan arasında dağ gibi fark war .Bu şekilde uzulerek soyluyorum ki şampiyonlar liginde an fazla berabere kalarak puan toplayabilirizki bununda bizi nerelere gotureceği aşikar... Acil bi şeyler yapılması gerekiyor.. Bence oyun kurucu eksikliğinden dolayı bu durumdayız DELGADo nun yokluğunu cok acık şekilde hissediyoruz.Umarım TABATA takımımızda ii işler cıkarır ve bu acığımızı doldurur. Aslında TABATA fiyatının dışında kotu bi transfer değil kaliteli bi oyuncu ( her nekadar yonetim buyuk bi yıldız transfer edicez desede...) onemli olan adından cok beşiktaş icin yapacakları diye duşunuyorum... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GOL SIKINTIMIZIDA COZUP LİG DE İDDİALI Bİ KONUMA GELİRİZ EN BUYUK ARZUMUZ BU... AMA UNUTMAYALIM Kİ..BİZ BEŞİKTAŞI ŞAMPİYONLUKLARDAN DAHA COK SEVİYORUZ....SEVİNMEK İCİN SEVMEDİK... OLUMUNE KARTAL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Gecen Seneden Ne Değişti _? Nicin Gol yollarında Sıkıntı yaşıyoruz _? [+ 270K ]