TFF Başkanı ve Beşiktaş Kulubu eski Başkanı Yıldırım Demiroren'in babası Erdoğan Demiroren, annesi Tulin Demiroren, eşi Revna Demiroren ve Beşiktaş eski Basın Sozcusu Mete Duren carpıcı acıklamalarda bulundu. ONLARI BAĞIRTMAK İCİN PARA VERENLERE AYIP- Yıldırım Demiroren'in babası Erdoğan Demiroren yaptığı acıklamada; ''Turk Futbolu her gun daha iyiye gidiyor. Gencler gelirse daha iyi olacak. Acele etmemeliyiz. Beşiktaş maclarının hicbirine gitmedim. Oğlumun olduğu yerlerde olmam. 10 yıldır Beşiktaş maclarına bu nedenle gitmiyorum.Onları konuşturmak icin para verenlere yazık. Bağırttırmak icin para verenlere ayıp.'' ifadelerini kullandı. -BEŞİKTAŞ İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUM- TFF Başkanı ve Eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiroren'in annesi Tulin Demiroren ise kendisine sorulan sorulara karşılık; ''Beşiktaş ismini duymak istemiyorum.'' şeklinde yanıt verdi. -FUTBOL KONUŞMAK İSTEMİYORUM- Yıldırım Demiroren'in eşi Revna Demiroren ise, ''Yıldırım Demiroren'in işi daha mı zorlaştı?'' şeklindeki soruya; ''Yıdırım buyuk bir keyif ve ozveriyle calışıyor. Bu bir hizmet ve layıkıyla yaptığına inanıyorum. Futbol konuşmak istemiyorum.'' diyerek yanıt verdi. -TEHDİT OLARAK ALGILANMASIN AMA...- TFF Yonetim Kurulu Uyesi ve eski Beşiktaş Basın Sozcusu Mete Duren ise, Beşiktaş Mali ve İdari Kongresi'nde kendisinin de icinde bulunduğu yonetim kurulunun ibra edilmemesiyle ilgili onemli acklamalarda bulundu. Yıldırım Demiroren yonetiminin ibra edilmemesini değerlendiren Mete Duren; ''Orada tamamen Demiroren ailesinin inisiyatifindedir. Bu konuda ne Beşiktaşlıların, ne kongre uyelerinin fikir vermesini ve bir şeyleri ima etmeyi doğru bulmuyorum. Karar verilmiştir. Kongreye gitmemiştim, bir takım yetkiler verilmiş. Mahkemeye gidilme hakkı yonetime verilmiştir. Tum bunlar oyuncak olmamalı, insanların elinde deliller varsa mahkemeye anlatsınlar. Tum bunların sonunda insanların manevi şahsiyetlerine hakaret edilirse, bu insanların da dava acma yetkisi vardır. Bu tehdit olarak algılanmasın. Helallik istedik vermediler.'' şeklinde konuştu. Kaynak: kartalbakisi.com __________________