Victor Ruiz'den taraftara mesaj
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Victor Ruiz'den taraftara mesaj
-
12-10-2019, 07:43:09Kayıtlı ÜyeVictor Ruiz: "Taraftarlarımız bize destek versinler. Cunku; en cok istediğimiz ve ihtiyac duyduğumuz bu. Sahada arkamızda olsunlar, onların yardımı ile daha hırslı oluyoruz ve gucumuze guc katıyoruz. İhtiyacımız olan esas guc onların desteği ve bu sağlandığında biz de onlar icin elimizden gelenin en iyisini yapıp, iyi bir sezon cıkaracağız" dedi. Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Victor Ruiz, siyah-beyazlı kulubun dergisine acıklamalarda bulundu. Takımda oncelikli hedefin, takımın gol yememesini sağlamak olduğunu vurgulayan Ruiz, "Şunu ozellikle belirtmek isterim ki, ilk başta ben bir defans futbolcusuyum. Takımın gol yememesinden sorumlu bir mevkide gorev yapıyorum. Onceliklerim, bireysel savunma ve takım savunmasında uzerime duşenleri en iyi bicimde yerine getirmek" ifadelerini kullandı. "HİCBİR OYUNCUNUN DİĞERİNDEN FARKI YOK" Takımdaki her oyuncunun eşit olduğunu ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, "İspanya'da cok mac oynadım. Bu sebeple oldukca tecrube sahibiyim ama yeni bir ulkeye ve yeni bir lige geldim. Takım arkadaşlarım gibi ben de takımın bir oyuncusuyum ve hicbirimizin diğerimizden farkı yok" şeklinde konuştu. "ŞUANDA COK DAHA TECRUBELİYİM" Gecmiş yıllarda oynadığı takımlarda tecrube kazandığını soyleyen Ruiz, "Napoli'ye gittiğimde cok genctim. Bugun ile o zamanı kıyasladığımda hem saha icerisindeki futbolcu hem de saha dışındaki insan olarak, cok daha dolu ve tecrubeliyim. Bence bir futbolcu cok genc bir yaşta kendi ulkesinden ayrılmamalı. Biraz beklemesi lazım. Yabancı bir ulkeye gittiğinizde olgunluk sahada ve sokakta hep avantajınız oluyor" dedi. "BEŞİKTAŞ'A GELMEDEN JOSE SOSA İLE KONUŞTUM" Beşiktaş'ta transfer surecinde siyah-beyazlı formayı daha once giyen Jose Sosa'dan bilgiler aldığını belirten Victor Ruiz, "Beşiktaş'ta oynamış olan İspanyollar ile tanışıklığım olmadığı icin konuşma fırsatım olmadı ama Beşiktaş'ta oynamış başka bir futbolcu ile konuştum. Jose Sosa... Takım ve kulup hakkında konuştuk, gerekli olan bilgilerin hepsini verdi, cok iyi bahsetti" diye konuştu. "FUTBOL HER YERDE FARKLI OYNANIYOR" Futbolun her ulkede farklı yapıda oynandığını ifade eden tecrubeli savunmacı, şoyle konuştu: "Sadece Turkiye ve İspanya arasında farklar yok. Baktığınızda buyuk liglerde dahil olmak uzere dunyanın her yerinde futbol farklı oynanıyor. Her ligin kendi yapısına uygun bir karakteri, ozellikleri var." DHA __________________