Yonetim, bugun transfer konusunu goruşecek. Ancak son kararlar 1 Ocak’ta Turkiye’ye donecek Tigana'nın raporu doğrultusunda verilecek 26.12.2005 Strateji belirlenecek Ara transferde buyuk hareketlilik yaşayan Beşiktaş’ta yoğun tempo suruyor. Bugun bir araya gelecek olan yonetim kurulu, transfer konusunu detaylı bir şekilde masaya yatırıp, fikir alış-verişinde bulunacak. Şu ana kadar kulube gelen tekliflerin de goruşuleceği toplantıda, izlenecek stratejiler de belirlenecek. Transfere ayrılacak butcenin de saptanacağı toplantıda, idareciler arasında gorev dağılımının da yapılması bekleniyor. Fulya da konuşulacak Transferi en kısa zamanda cozmek ve rahat bir nefes almak isteyen Beşiktaş’ta son karar icin ise teknik direktor Jean Tigana’nın raporu beklenecek. Noel tatili icin ulkesine giden ve 1 Ocak’ta İstanbul’a geri donecek olan Fransız calıştırıcının talepleri doğrultusunda gidecek, kalacak ve transfer edilecek futbolcular netleşecek. Yonetim kurulu toplantısında ayrıca Fulya Projesi ve kurumsallaşma hakkında da durum değerlendirmesi yapılacak. Vardar’dan oneri Alt yapı komitesi başkanı Sinan Vardar transfer surecindeki gelişmelerde genc oyuncuların unutulmaması icin yoğun caba harcıyor. Alt yapıdaki yıldızların bazılarının kadroya katılması gerektiğini belirten Vardar’ın bu paralalde Rıza Şen, Yuksel, Nail ve kaleci Serkan’ı onereceğinin altı cizildi. __________________