ForumTR BJK Guzellik Yarışması
Evet arkadaşlar ForumTR BJK olarak cok guzel bir ortam icerisinde BJK bolumumuzde hepimiz faaliyetlerimizi surduruyoruz.Ancak ForumTR BJK olarak her zaman ilkleri yaptık ve yapıyoruz.. Bu seferde hicbir bolumde yapılmamış bir proje ile karşınızdayız… Bu sıcak ortamımızı ve havayı daha da olumlu yonde estirmek icin ve aramızdaki bağı daha da sağlamlaştırmak icin boyle bir proje ile karşınıza cıkma kararı aldık eren16 ve ben… Lafı fazla uzatmadan olayı tamamen anlatıyorum.. Buraya sadece ve sadece BJK’li arkadaşlarımız forumun goruntusunu bozmayacak buyuklukte resimlerini ekleyerek ForumTR BJK Guzellik Yarışması’na katılmaya hak kazanacaklar… Bu resim ekleme işlemi tam 1 ay boyunca devam edecek ve tam bir ay sonra da acılan yeni bir sabit konuya herkes oyunu yazacak Ornek : benim oyum …… arkadaşıma gibi.. Bir ay sonra konu kilitlenecek ve oy sayma işlemi eren16 ve ben Sacha tarafından gercekleştirilecek.. Ve bolumumuzun en guzelleri secilecek… Ve resim verme işi bitince Ufuksan arkadaşımız verdiğimiz fotoğraflar ile ilgili bize slaytlar hazırlayarak yarışmaya ayrı bir renk katacak… KURALLAR 1-Yarışmaya sadece BJK’li arkadaşlarımız katılabilecekler. 2-Resimleriniz ahlak kurallarına ve forum un gorunumunu bozmayacak duzeyde olacak. (Photoshopda yapmazsınız heralde ) Sahte resim koyanlar diskalifiye edilecektir…. 3-Eğer kız arkadaşlarımızdan da talep olursa en cok oy alan kız ve erkek ayrılacak ve en guzel BJK’li l bayan en guzel BJK’li erkek olarak yarışmadan galip ayrılacaklar. 4-Yarışma adaylarına sadece 1 kere oy kullanabileceksiniz.2.verilen oylar tarafımızdan kabul edilmeyecek ve ilk verdi oy gecerli sayılacaktır.. 5-Yarışmacıların kendilerine oy vermesi yasaktır ve iki adayın birbirine oy vermesi yasaktır.. Boyle bir oylamaya rastlanırsa verilen oylar gecersiz sayılacaktır…(Adaletsizlik olmaması acısından) 6-Oylamaya forumdaki butun uyelerimiz katılabilirler.(Bunun icin takım ayrımımız yok ) 7-Sabit bolumdeki konuya herkes sadece oy atmak icin 1 kere yazı yazacak. 8-Kesinlikle belirlenen tarihlerden sonra resim ekleme yapılmayacaktır…Ve oylama bittikten sonra bende oy kullanacaktım diye talepler dikkate alınmayacaktır. 9-Diğer uyelerden “oy to rep” gibi taleplerde bulunmazsanız uygulamanın guzelliği icin tavsiye edilir… 10-Herkes en fazla 3 resim koyma hakkına sahip olacak… 11-Yaptığınız ve tek hakkınız olan oylama da kendinize yakışır şekilde yorum yapmanızı istiyoruz…(alaycı ve rencide edici yorumlar yapmazsak uygulama amacına ulaşmış olur) Genel Ricalar 1-Kurallara uyulması 2-Diğer takımın taraftarı arkadaşlar bu konuya yorum yaparken lutfen sadece yarışma dahilinde yorum yapmaya calışın… Bari bu konuda polemik olmasın 3- Yarışmacıların imzalarına ForumTR BJK Guzellik Yarışması ’nın linkini koymaları tavsiye edilir.(ilginin artması icin) Not:Konu DJ SONSUZLUK ve Suqunet'in bilgisi dahilinde acılmış olup en kısa zamanda sabitlenecetir.... __________________