Dikkatinizi cekti mi!!!Bjk sevgisi
Beşiktaş0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Dikkatinizi cekti mi!!!Bjk sevgisi
-
12-10-2019, 07:40:52Kayıtlı ÜyeSon zamnanlarda işim gereği bol bol toplu taşıma aracları ile seyahat etmek zorunda kaldım. Tabi ki boyle bir durumda aval aval etrafa bakarak zaman geciriyorusun. Derken bir şey dikkatimi cekti nerde olursam olayım kafamı nereye cevirirsem cevireyim benim gibi atkısını boynuna asmıs bir cok Beşiktaşlı gordum. Durumu farkedip dikkat etmeye başladıgım zaman daha da ilgi cekici hale geldi. Sanki yanımdan gecerken selamlaşıcakmısız gibi tum Beşiktaşlılar ile goz goze gelmeye başladık en son Metroda dayanamadım karşıma oturan benim yaşlarda " 30" ki Beşiktaş atkılıya " Ne yaparız bu hafta Fenere" dedim o da guldu "her zaman yaptığımızı " dedi derken koyu bir muhabbet başladı . Şimdi duşunuyorum da bizler farklı insanlarız durumumuz halimiz ne olursa olsun ligin dibinde de olsak asla hic bir seyden taviz vermeden bıkmadan usanmadan tasıyoruz o kutsal renkleri ve bizler ile aynı seyleri hissedenleri goruncede mutlu oluyrouz. Bu mutluluğu hissetmek gercekten guzel bir şey İşlerimi bitirip eve donerken kuafore girdim cırak belli ki ufak bir yavru kartal gazete de haberleri okuyor . " Seni kim Beşiktaşlı yaptı "diye sordum oda tatlı bir o kadar uzgun bir ses tonu ile " Rahmetli babam " dedi . Butun moralim alt ust oldu belli ki onunda da acısı benim gibi taze idi. bir el ense cektim kafaları tokusturduk Karanlık aydnlıktan yalan doğrudan kacar. Guneş yanlız da olsa etrafa ışık sacar. Uzulme doğruların kaderidir. yanlızlık . Kargalar suru ile kartallar yanlız ucar diye fısıldadım kulağına. Cok sevdiğim lisanslı şapkamı cıkarıp takıverdim kafasına . Bir an olsun onu mutlu edebildi isem ne mutlu bana!!! Umarım Yuce Allah ona iyi bir gelecek mutlu bir aile nasip eder. Size yemin ederim ben bir suru bjk atkılı goruyorum tabi kendim gibi.Ayrıca size yemin ediyorum vallaha billaha o yok sarı lacivert yok sarı kırmızı atkıları giymezdim sabah giyinirsin bok gibi ortada akşam giyinirsin yine bok gibi ortada ama siyah-beyaz renk hem asaletten hemde hutsallığından mı nedir cok guzel duruyo oyle değilmi sizce? __________________