Gercekten cok tereddutte kaldım bu topiği acmak icin ama gercekleri sizinde bilmenizi istedim. Bu gun bi alışveriş merkezinde gezerken bir futbolcumuzu gordum,gittim yanına merhaba bende BEŞİKTAŞLIYIM dedim.Verdiği cevap aynen şoleydi; sendemi bana kufredenlerdensin.Ben bi an duraksadım,cunku boyle bir tepki gercekten beklemiyodum.Daha sonra verdiğim cevap hakediyorsun ama oldu.Bunun uzerine,şunları soledi; Ben BEŞİKTAŞA gelmeden once inonuye cıktığımda dizlerim titrerdi,ALLAHIM şurda,şu taraftara bi kere oynasam diye olurdum dedi.Ama şimdi herşeyden nefret ediyorum dedi. Bunun uzerine ben; neden nefret ediyosun,seni bu kadar etkileyen sorun nedir diye sordum. cevabı; 1-takımda arkadaşlık yok 2-takımda yonetim diye birşey yok 3-Tribunlerden mac boyunca anama,karıma,sulaleme kufurler ediliyo daha ne olsun dedi. İlk geldiğinde cok iyi oynuyordun,nooldu bole sonra dedim. CEvabı; İlk gunlerde herkes cok iyiydi ama bir anda takım dağıldı,soyunma odasına gittiğimizde kimse yuzumuze bakmıyor,takımda huzur yok.Baksanıza avrupada 45 gol atan ailton bile dukuluyor dedi. Sizin sevilememe sebebiniz ne biliyomusun dedim.Hic biriniz ruhunuzu koymuyorsunuz,biz niye PASCAL diye yanıp tutuşuyoruz cunku adam herşeyini veriyo sahada. cevabı; bende mi cirkef oluyum? Cevabım; bunun cirkeflikle alakası yok,yanlış yaptığı bi kac şey olabilir ama o bizim icin cok ozel. Cevabı; şampiyonluğa katkısı neydi oldu. Cevabım; Ruhu yeter oldu. BEŞİKTAŞTAN kesin ayrılıyomusun diye sordum.Kesinlikle dedi,peki gittiğin takımda bu atmosferi,bu tezahuratı bulabilecekmizin diye sordum.CEvap veremedi,cunku kendiside biliyordu bunun imkansız olduğunu.Peki tribunler dedim,ağzından tek olumlu cumle duyamadım hakkımızda.Nedir hatamız dedim,90 dakka boğazlarımızı patlatmak mı,kar yağmur camur demeden maca gitmemizmi yoksa o meşhur kartal gol gol gol mu?CEvabı netti:KUFUR Neyse, daha sonra sizde haklısınız dedi,inşallah herşey daha iyiolur BEŞİKTAŞ icin dedi.Bende başarılar diledim gitti. Kardeşlerim bu futbolcuyu hepiniz tahmin etmişinizdir zaten.Artık şu kufure bi son verelim rica ediyorum,boyle dememe rağmen bende kendimi tutamıyorum coğu zaman ama bize yakışmıyo.BİZ BEŞİKTAŞIZ, enazından futbolcularımıza kufur etmeyelim,onlara sewgimiz olmasa bile BİZ FORMAYA AŞIĞIZ....LUTFEN.... NOT :ALInTIDIR..... __________________