Youla gidiyor… Tumer kalıyor…
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Youla gidiyor… Tumer kalıyor…
-
12-10-2019, 07:39:15Kayıtlı ÜyeYoula, ligin ikinci yarısında Beşiktaş'tan ayrılacağını yineledi. Gitmek isteyen Tumer’e ise talip cıkmadı 03.01.2006 Gineli yıldız, ligin ikinci yarısında Siyah-Beyazlı formayı giymeyeceğini yineleyip, “Hazır olmak icin kampa katılacağım” dedi. Kara Kartal’dan ayrılması beklenen Tumer’i de Alman ve İngiliz ekipleri bonservisiyle değil, kiralık isteyince bu oyuncu elde kaldı Strasbourg ve Metz Beşiktaş’ta isteneni veremeyen Souleymane Youla ayrılma konusunda kararlı... Turkiye’ye gelir gelmez ayağının tozuyla FANATİK’e konuşan Gineli yıldız, “İkinci yarıda Siyah-Beyazlı formayı giymeyeceğim. Strasbourg’la goruşmelerimiz devam ediyor. Bir başka Fransız takımı Metz ile de temas halindeyiz. Hocayla da goruşeceğim. Kondisyon ve teknik acıdan hazır olmak icin hazırlık kampına katılacağım. Tigana iyi bir hoca onunla uzun sure calışmak isterdim ama olmadı” ifadesini kullandı. ‘Taraftar beni sevmedi’ Taraftar baskısının takım uzerinde buyuk olumsuzluklara sebep olduğunu vurgulayan Youla, “Cok buyuk seyircimiz var ama beni sevmediler. Deplasman maclarında daha iyi oyun cıkarıyoruz. Diğer takımlar İnonu’ye geldiğinde Beşiktaş taraftarı 12. adamdı ama tersi olup, kendi seyircinizin tepkisi size donunce oyundan kopuyor ve ne yaptığınızı şaşırıyorsunuz” dedi. Gineli forvet, Afrika Kupası icin milli takıma cağrılmayışının nedenini ise “Hocanın tercihi” diye acıkladı. Sezon sonu bitiyor Sezon sonunda Beşiktaş ile sozleşmesi sona erecek olan Tumer Metin de takımdan ayrılacağını acıklamıştı. Kulubun de cabaları sonucu İngiliz takımlarına onerilen yıldız oyuncu icin menajerler aracılığıyla da Alman kulupleriyle temasa gecilmişti. İngiltere Premier Ligi’nden Fulham, West Ham United, Charlton ve Blackburn Rovers, Bundesliga’dan ise Wolfsburg, Monchengladbach, Eintracht Frankfurt ve Ailton’u da isteyen Koln ekipleriyle uzun suren goruşmeler yapıldı. Yonetim kazanmak istiyor Ancak bu kuluplerin hicbiri Siyah-Beyazlılar’ın satarak, para kazanmak istedikleri Tumer Metin’i bonservisi ile birlikte almaya yanaşmadı. İngiliz ve Alman ekipleri, yıldız oyuncuyu kiralamayı istediklerini bildirdi. Bu oyuncudan gelir elde etmeyi amaclayan yonetim ise gelişmeleri izliyor. Milli maclardaki başarılı performansını Beşiktaş’ta tekrarlayamadığı gerekcesiyle taraftarın tepkisini ceken Tumer’in talibi cıkmaması durumunda sezon sonuna kadar takımda kalacağı oğrenildi. Kaynak:Fanatik __________________