Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini daha once acıklayan Tumer Metin'in durumu Efes Cup'ta netlik kazanacak. Gozler bu turnuvada yıldız ismin uzerinde olacak... Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dun start verdi. İlk calışma Nevzat Demir Tesisleri’nde yapıldı. Siyah beyazlı takımdan ayrılmak isteyen Youla, Tumer ile gonderilmesi gundeme gelen Adem Dursun, Ahmet Dursun, teknik direktor Tigana’nın yaptırdığı kondisyon calışmasına katılırken, Ailton, Pancu, Kleberson ile ulkesinde milli takımda bulunan Ahmed Hassan katılmadı. Futbol şube sorumlusu Kıvanc Oktay gonderilecek oyuncular konusunda son kararın Antalya kampında verileceğini acıkladı. Referans Daum’dan Siyah beyazlı takımdan ayrılmak istediğini yonetime bildiren Tumer Metin icin Werder Bremen ve B.Dordmund takımları, menajerler aracılığı ile teklifte bulundu. İki kulubun teknik adamları, Tumer’i Efes Cup’ta izleyeceklerini ve son kararı bu karşılaşmalardan sonra vereceklerini acıkladı. Werder Bremen Kulubu yetkilileri ise yıldız oyuncu hakkında F.Bahce Teknik Direktoru Daum’dan iyi refarans aldıklarını ve bu oyuncuyu yakın takipte tuttuklarını belirtti. Teklifi reddetti Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kıvanc Oktay, Tumer’in milli takımın da yıldızı olduğunu ifade ederken, "Tumer, başkanımız Yıldırım Demiroren ve yonetim kurulundan ayrılmak istediğini ve futbol yaşantısını yurtdışında devam ettirmek istediğini soyledi. Bizde, Beşiktaş Kulubu’ne hizmet etmiş boylesi başarılı bir oyuncumuza transferi konusunda her turlu yardımı yapma kararı aldık. Tumer Metin, Super Lig’den iki onemli takımın teklifini reddedip "Tek isteğim yurt dışında oynamak" dedi. Kulağı Fransa’da Suleyman Youla ise menajeri Ceylan Calışkan’ın yurtdışında bir cok takım ile temasta olduğunu vurgulayarak şunları soyledi: "İnonu Stadı’nda beni istemeyen taraftarların onune cıkmak istemiyorum. Transferim var diye milli takımdan affımı istedim. Strasbourg takımından gelecek haberi bekliyorum." Ote yandan Pancu’nun İtihad Kulubu ile goruştuğu İMKB’ye bildirildi. Kaynak: Hurriyet __________________