Tigana'dan şaşırtıcı yanıt Beşiktaş’ta şok gelişme... Yonetim Kurulu, yabancı transferde atağa kalkmak icin Fransız hocanın donuşunu bekliyordu. Onceki gece İstanbul’a gelen teknik direktor Jean Tigana, dun Başkan Yıldırım Demiroren ile buluştu. Başkan, unlu futbol adamına oncelikle elinde herhangi bir liste olup olmadığını sordu, ardından on calışma yaptıkları yıldızların listesini sundu. Bu listede Steffen Iversen, Giovane Elber, Nenad Jestrovic ve Jimmy Floyd Hasselbaink gibi yıldızların isimleri vardı. Tigana’nın verdiği yanıt hayli şaşırtıcıydı: “Santrfor icin ayırdığınız butce ne kadar Başkan?” ‘Ailton aradı, kalmak istiyor’ Başkan’dan 3.5-5 Milyon Euro arası butce ayrıldığını oğrenen Jean Tigana, “Ben, bazı teknik adamlar gibi, kulubun parasını sokağa attırmam. Varsa kaliteli bir ismi, sezon sonuna kadar kiralık olarak alalım. Ancak benim araştırmalarımda boyle bir isme rastlamadım. Yaz doneminde bu paraya en iyisini alırız. 6 ay icin bu kadar para harcamak bana gore sacmalık olur” karşılığını verdi. Demiroren, “Karar sizin” demekle yetinirken, Fransız calıştırıcı şoyle devam etti: “Ailton beni aradı, ayrılmak istemediğini soyledi ve son bir şans istedi. Ancak talibi varsa yine de gonderebilirsiniz.” Daniel Pancu’yu ikna turları “Ailton kaliteli bir golcu, kendine uygun bir kulupte eski gunlerine donebilir. Fakat Youla asla başarılı olamaz. Onu bonservisiyle birlikte gonderin. Ahmed Hassan zaten bu donemde aramızda değil. Onunla birlikte Pancu’yu da elden cıkartabilirsiniz.” Bu arada Beşiktaş, IMKB’ye bir yazı gondererek Daniel Pancu icin Al İttihad takımı ile goruşmelerde bulunduklarını belirtti. Rumen yıldız, “Vitrini olmayan bir lig” diyerek geri adım atmak istiyor, ancak yonetim de bastırıyor. Transfer biterse Beşiktaş da Pancu da ayrı ayrı 1.5 milyon Euro kazanacak. Kaynak:superspor.com İddaa ediyorum Beşiktaş'a gelen en iyi hoca helal olsun,Daum'uda gorduk yonetim boyle teklif yapacak Daum hemen atlardı,Gordon olsa Beşiktaşı transfer furyasıyla soyardı.Ama Tigana "kulubun parasını sokağa attırmam" diyor.Helal olsun hocaya.Ah birde doğru durust başkan ve yonetim olsaydı. __________________