Hesap gunu cehennem uzerine kurulacak olan kopru olduğu bilinmektedir. Kur'an-ı Kerim'de geciyor okuduğum kadarı ile. İnşallah bir sonraki ayın sonuna kadar hayırlısıyla anlayıp, ilk okumamı tamamlamış olacağım.

Bir takım gercek dışı olduğunu duşunduğum soylemler var cunku Kur'an-ı Kerim'de rastlamadım diyorlar ki Kurbanın ustune binip Sırat koprusunden gecebiliriz. Sırf bu yuzden iyilikte yarışmayanlar da Kurban kesmektedirler bu kotu değil ancak onlar sadece kurban kestikleri icin cennete girebileceklerine inanıyorlar umarım iyiliklerini surdururler ve diğer gercekleri de gorurler.

Kur'an-ı Kerim ile yaşamak yasaklarından kacınmak ancak sağlam akıl sahipleri icindir. Diğerleri erteleyerek ondan yuz cevirmektedirler ve buyuk hata ediyorlar.

Allah herkese hak ettiğinin karşılığı, Hakkıyla verecek olandır. Bana gore herkes Allah'ın Ayetlerini okumalı ve bilincini yuksek tutup iyilikte yarışmalı cunku bu kadar iyilik ettim yeter demek Allah'tan beklentinizin az oluşunu gosterir bana gore. Ben ne desem hata payı Kur'an-ı Kerim tek doğru yol gostericidir. Oyleyse korkmayın asla zarar etmessiniz, hayır'ı (olayları) sabır ile karşılayanlardan olmanız dileğiyle cok selamlar.