Cok değil bir kac gun once hissettirdik Holosko beğenimizi... Bazı a-profesyonel (P.NOUMA) davranışlarını eritecek futbol bakışı vardı bu cocuğun... Topu cok iyi saklayan ve suratini kanıtlayan... ve bunları 1.86 boyu ile yapabilen, unlu golculerdeki cok onemli ozelliklerden ornekler sundu bu cocuk... Bir Kayserispor, Sivasspor, Konya, Denizlispor kadar iyi olmayan bir takımda ! kendi başına istatistik yaptı bu cocuk !!! Tahmin edin, İnonu koridorlarındaki, Siyah-Beyaz tarihi ruhuna yedikten sonra o cimlere nasıl cıkar bu ejdaar ! Eksiği oyle doldurduk ki; tadı damaklarda taşacak, akacak, akacak, akacak... Varsın Burak gitsin, Koray gitsin... Ozellikle Avcı sevgimizi icimize gomuyor; doğru olanı yapıyoruz belki de... Ancak yerine bir oyuncu katmak zorunluluğu belirdi. Nacizhane " Recete " mizde belirtmiştik aslında herşeyi... Yuzlerini gorduğumuzde kaşlarımızı cattıklarımız... " Taraftarın Eyleme Gecirdiği " bu transferi yaparak, bize net bir hedef belirleyebilmişlerdir. Uzun yıllar, bu denli, tabiri caizse " Harbi " hareket gorememiştim... Bu paraya avrupadan daha şohretlisini getirirdik diyenlere acıklamayı Recete' de yapmaya calışmıştık... Bizim futbolumuzu tanıyan ve avrupaya acılması bu yetilerle muhtemelen olan birini getirdiğimiz icin mutlu olalım. Kalan 17 macta Turk futbolunu tanımanın getireceği avantajları tahmin edemezsiniz... Kasap stoperlerin rahatsızlığına dışarden gelecek adam ne kadar surede alışacak ve faydalı olmaya başlayacaktı? Ornekleri hala mevcut hem bizde hem diğerlerinde... Donuyorum yazının sebebi muthiş ayakların sahibi...... Bir cocuk varmış, kariyeri umrunda olmayan... Profesyonelliğini giydiği o forma kareleri ile silip supurmeyi goze almış, bu transferin imzası icin kalemi ilk o tutmuştu aylar once... Bir cocuk varmış, kariyeri umrunda olmayan... Hatırlamıyorum, buyuk taraftar kendine hayran bıraktığı adamlardan birini renklerine katabildiğini... Gorun! Desibeller kırım kırım kırılırken, bazılarının dediği gibi... " horrorororo " - " macın icinde olmayan taraftar " modelini OYNAMIYORMUŞUZ DEĞİL Mİ !!! Juventus' ların takip ettiğini getirdik onumuze, siz ne yaptınız? Kıyamet Gelmezse; Şampiyonuz... E.A __________________