Sakatlığı nedeniyle sozleşmesi askıya alınan ve bu seneyi topa dokunmadan geciren Delgado, "Bir an once sahalara donmek ve gecmişi unutmak istiyorum" diye konuştu. Alıntı:
Kasığından ameliyat olan ve yaklaşık 1 senedir formasından uzak kalan Matias Delgado’nun sozleşmesi askıya alınmıştı. Teknik direktor Mustafa Denizli’nin en guvendiği isimlerin başında gelen Arjantinli futbolcu, kabus gibi bir seneyi gerisinde bıraktığını soyledi. Tangocu, “Hic bitmeyecek gibi geldi. Sadece takım ile calışmak ve beklemek ile sezonun hic bitmeyeceğini duşundum. Şimdi ‘oh be’ diyorum, nihayet kotu gunler sona eriyor. Yeni sezonda takıma buyuk katkım olacağına inanıyorum. Artık hicbir sorun kalmadı, cok calışacağım ve Beşiktaş’a layık olacağım” dedi. ‘Erken başlayacağım’ Sakatlığının nuksetmesi gibi bir ihtimalin bulunmadığını da belirten Matias Delgado, “Problem yaşamamak icin antrenmanlarda testler yaptık ve yuzde 100 sağlıklı cıktım. Kısa sureli bir tatilin ardından kamp calışmalarından once idmanlara başlayacağım. Mac eksiğimi de hazırlık karşılaşmalarıyla aşmayı planlıyorum” diye konuştu.
Kaynak: Ajans Spor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Delgado'nun kÂbusu bitti!