Taraftar istedi, yonetim harekete gecti, pazarlıklar başladı, borsaya bile haber verildi. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, bu hafta icerisinde İtalya'ya gidecek ve Quaresma transferine son noktayı koyacak. Alıntı:
Ricardo Quaresma adım adım Kartal oluyor... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiroren, taraftarların cok istediği Portekizli futbolcu icin futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’ya tam yetki verdi ve bu işi bir an once bitirmesini istedi. Daha once pazarlıklara başlayan ve İnter’le prensip anlaşmasına varan Serdal Adalı, transferi bitirmek icin bu hafta icerisinde İtalya’ya gidecek. Bu transferi gurur meselesi haline getiren Adalı’nın ne pahasına olursa olsun Ricardo Quaresma’ya imza attırmak da istediği kaydedildi. Fiyatını arttıracak Ancak son anda cıkan ufak bir puruz, Siyah-Beyazlılar’ı zorluyor. Fiyat arttırmak isteyen ve tum teklifleri gormeyi amaclayan Quaresma, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğinin altını ciziyor. Serdal Adalı ise fiyatta kucuk bir artışla bu sıkıntıyı da aşmanın hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk yolunda son macına cıkacak olan İnter’de forma şansı bulamayan Quaresma’nın da istediği ucrete imza atabileceği konuşuluyor. Serdal Adalı’nın buyuk ihtimalle olumlu haberlerle İstanbul’a donmesi bekleniyor.
Kaynak: Ajans Spor