Beşiktaş'ın genc yıldızı Necip Uysal, gonlunden gecenleri anlatırken, "Turkiye'nin Xavi'si olacağım" dedi.. Alıntı:
Soyadı gibi Uysal... Roportajımız boyunca ağzından iğneyle laf aldık. Neden bu kadar icine kapanık olduğunu sorduğumuzda ise “Ben fazla konuşmayı sevmem ağabey” cevabını verdi. Ama geleceğiyle ilgili aldığı radikal kararları acıklarken gozlerinin ici parlıyordu. “Turkiye’nin Xavi’si olacağım” diyerek sozlerine başladı. Biz sormadan o anlattı gonlunden gecenleri... “Beşiktaş’ta ve A Milli Takım’da kalıcı olmak istiyorum. Hayatımda gorduğum en profesyonel futbolcu Fabian Ernst. Kendime ornek aldığım kişi ise Barcelona’lı Xavi Hernandez. Şu gun itibariyle Turkiye’nin en iyi yabancısı Alex, en iyi yerli futbolcusu ise Arda Turan. Mustafa Denizli’ye sadece teknik direktorumuz olarak bakmıyorum. O benim babam gibi. Bana cok guveniyor. Ona layık olmaya calışacağım.” HIDDINK BENİ SEVECEK A Milli Takım’ın ABD’de yapacağı hazırlık kampı kadrosuna dahil edilen Necip Uysal, bu fırsatı iyi değerlendireceğini belirterek, Hollandalı teknik adamın gozune girmek icin iki kat fazla enerji sarf edeceğini soyledi. 19 yaşındaki yıldız adayı, “Honduras macıyla milli takım heyecanı yaşadım. Cabuk parlayıp cabuk sonen bir yıldız olmayacağım. Beşiktaş ve milli forma uzerime hem yakışacak, hem yapışacak” dedi. Şampiyonluğu Kasımpaşa macında kaybettiklerinin altını cizen Necip Uysal, F.Bahce derbisinde Bilica’nın yaptığı hareketle ilgili olarak ise, “Beşiktaş’ta hicbir futbolcu bunu yapmazdı. Zaten yapanı da affetmezlerdi. Mustafa Denizli bize, galibiyet kadar rakibe saygının da ne kadar onemli olduğunu anlatmıştı. Hep soylenen Beşiktaşlılık duruşunun ne olduğu boyle zamanlarda daha iyi anlaşılıyor” şeklinde konuştu. RIDVAN AĞLATTI İsmail Koybaşı ve Rıdvan Şimşek ile aralarında farklı bir diyalog olduğunu soyleyen Necip Uysal, “Rıdvan’ı ameliyat masasında gorunce ne yapacağımı şaşırdım. Ayağının kırıldığı pozisyonu televizyonda seyrettiğimde ise goz yaşlarımı tutamadım. On birde forma giymeye başlayan genc bir futbolcu icin en talihsiz olay yaşanan ciddi sakatlıklardır. Ama, Rıdvan cok guclu biri. En kısa surede aramıza doneceğinden eminim” dedi.
Kaynak: Ajans Spor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Turkiye'nin Xavi'si olacağım..