Taraftarımız Bursa Macına Alınmıyor
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Taraftarımız Bursa Macına Alınmıyor
-
12-10-2019, 07:30:01Kayıtlı ÜyeBursa İl Spor Guvenlik Kurulu 16 Mayıs Pazar gunu yapılacak Bursaspor-Beşiktaş macına siyah-beyazlı taraftarlarımızın alınmamasına karar verdi. Bursa İl Spor Guvenlik Kurulu yaptığı toplantıda guvenlik nedeniyle pazar gunu oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına Beşiktaş taraftarının alınmayacağı kararını verdi. Ligin son haftasında oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması oncesi Bursa İl Spor Guvenlik Kurulu, Emniyet Mudurluğu brifing salonunda toplandı. Toplantıya Vali Yardımcısı Vedat Muftuoğlu, Spor Asayişten sorumlu Emniyet Mudur Yardımcısı Bayram Coşkun, Kulup Muduru Osman Nuri Bicer, Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Utucu katıldı. Toplantıda konuşma yapan Vali Yardımcısı Vedat Muftuoğlu yaptığı acıklamada şunları soyledi: "TURK SPORUNA RENK GETİRDİLER" Haftasonu oynanacak olan maclarla lig tamamlanıyor. İlimizde oynanacak olan Beşiktaş macıyla ilgili olarak bugun alacağımız guvenlik tedbirleri spor guvenlik komisyonu kararı doğrultusunda onaylanacak. Oncelikle sporun, barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. Bursaspor'umuzun gelmiş olduğu bu nokta Anadolu sporu acısından son derece onemli. Beklenenden daha başarılı sezon gecirdiğimizi ifade edebiliriz. Şampiyon olsun ya da olmasın, Şampiyonlar Liginde ulkemizi temsil edecek ikinci takım olduğu puan durumu itibariyle belli ediyor. Arzu ediyoruz ki bu son maclardan sonra da hakettiği yere gelsin. Ben Bursaspor'a emeği gecen tum herkesi kutluyorum. Seyircisinden, malzemecisine kadar. Bursa'nın tanıtımında guzel anılmasında olumlu katkı sağladılar. Turk sporuna renk getirdiler. Bu nedenle de Bursaspor yonetimini de kutlamak istiyorum. GERGİN ATMOSFERİ YUMUŞATIN Basın mensuplarından ricamız, gergin olan atmosferi yumuşatmanızı istiyoruz. Onumuzdeki gunlerde de gecmişten gelen sıkıntıları unutarak yeni bir sayfa acılmasını, buraya gelecek olan konuk takımları Bursa'nın konukseverliği ile karşılamasını istiyoruz. Gecmişteki kırgınlıkları ve dargınlıkların unutulmasını istiyoruz. Bilindiği gibi şampiyonluğu belirleyecek maclar bu hafta sonu oynanacak. Gerek Bursaspor-Beşiktaş gerekse Fenerbahce-Trabzonspor macları onemli maclar. Başarılı olanın kazanmasını diliyoruz. Sıkı bir guvenlik yapılacak. "BURSASPOR ŞAMPİYON OLSAYDI DAVET EDECEKTİK" Beşiktaş taraftarı alınmayacak. Bundan sonraki senelerde kırgınlığın ve dargınlığın bitmesini arzu ediyoruz. Eğer bu macta sonuc belli olmuş olsaydı, Bursasporumuz şampiyon olsaydı bir jest yapıp taraftarı bu maca davet edecektik. Son derece kritik bir mac. O nedenle sıkıntı yaratmamak acısından Beşiktaş seyircisini almayacağız. iki spor kulubunun kendi adına bir guvenlik anlaşması yaparak onumuzdeki sene, sorun haline gelen bu problemin cozulmesini diliyorum. Kaynak: Anadolu Ajansı __________________