Son Dakika Mustafa Denizliye Super Teklif
Beşiktaş0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Son Dakika Mustafa Denizliye Super Teklif
-
12-10-2019, 07:29:37Kayıtlı Üyeİran’ın Steel Azin kulubu, Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli'ye suepr bir teklifte bulundu. Takımın sahibi Hedayati’nin yıllık 11 milyon TL onerdiği Denizli, “Burada mutluyum” deyip teklifi reddetti.Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli, koca bir serveti elinin tersiyle itti. Yaklaşık bir ay once siyah beyazlı kuluple sozleşme yenileyen ve maddi anlamda başkan Yıldırım Demiroren’e hicbir zorluk cıkarmayan tecrubeli hoca, İran’dan gelen astronomik teklifi hic duşunmeden reddederken, buyuk bir vefa orneğine imza attı. İşte Beşiktaş’tan aldığı ucretin 2.5 katını gozden cıkartan Steel Azin takımı ile Denizli arasında gecen goruşmenin detayları 2 SAATLİK TOPLANTI İKİ hafta once Mustafa Denizli’nin kapısını calan İran kulubunun yetkilileri, hocanın Naile Sultan Yalısı’ndaki evinde bir araya geldiler. Yaklaşık 2 saat suren goruşmede kulubun ekonomik yapısından ve şartlarından bahseden İranlı yoneticiler, Hocam Beşiktaşta kazandığınız başarılar ortada. Biz sizi takımımızın başında gormek istiyoruz. Kısa surede İran’da buyuk bir yol katettik. Amacımız seneye başarılı olmak ve artık İran dışında da ismimizi duyurmak sozleriyle Denizliyi ikna etmeye calıştırlar. NAZİKCE GERİ CEVİRDİ KURT hoca, Azin kulubun teklifini dinlerken yanında yakın dostu Can Cobanoğlu da vardı. Artık gozler Denizlideydi. Nefesler tutulmuş, evdeki herkes Mustafa Denizli’nin yıllık 7 milyon dolarlık teklifi kabul edip etmeyeceğini merakla bekliyordu. Ve kahin hoca teşekkur ederek başladığı konuşmasını şoyle tamamladı Teklifiniz beni onurlandırdı. Ancak ben Beşiktaş ile yeni sozleşme uzattım ve burada calışmaktan cok mutluyum. Kontratım bitse de İranda calışmayı duşunmuyorum PEKİ KİM BU İRANLILAR? STEEL Azin Futbol Kulubu, 30 Nisan 2007’de İranlı celik zengini işadamı Hossein Hedayati’nin, İran 2. Lig ekiplerinden ’Ektaban’ı 750 bin dolara alması sonrasında kuruldu. Hedayati, kulubun ismini kendi celik şirketinin de adı olan ’Steel Azin’ olarak değiştirdi. Arkasında guclu bir finansal yapı olan Azin, 2 yıl icinde 1.Lig’e cıktı ve son haftasına girilen İran Ligi’nde ilk yılları olmasına rağmen liderin 15 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. Takımın en golcu ismi ise B.Munih forması da giymiş olan Ali Karimi. kaynak:spor3.com __________________