G.Saray'la anlaştı mı? Beşiktaşlı futbolcu Serdar Ozkan, şu an icin herhangi bir kuluple anlaşma sağlamadığını soyledi. Serdar, Lig TV'ye yaptığı acıklamada, adının Galatasaray ile anılması konusunda, kendisinin de daha cok cevresinden bunları duyduğunu belirterek, ''Kimseyle anlaşma sağlamadım. Ceşitli goruşmelerimiz var. Ama kimseyle anlaşmaya varmadım. İmza falan da atmadım'' dedi.Beşiktaş Kulubu ile 31 Mayıs'a dek sozleşmesinin surduğunu hatırlatan Serdar, ''31 Mayıs'a kadar hicbir yere imza atmam'' derken, siyah-beyazlı kuluple goruşmeleri konusundaki soruyu da ''Son durumu bilmiyorum. Goruşuyorlar mı, goruşmuyorlar mı, bilmiyorum. Bazı şeyleri oluruna bıraktım. Cok ustume geliyorlar, karalamaya calışıyorlar. 31 Mayıs'tan sonra onume bakacağım'' diye yanıtladı. Genc oyuncu, bu sezon kacırdığı gollerden 3-4'unu atması halinde boyle eleştirilere maruz kalmayacağını iddia ederek, ''Bu golleri atmayı benden cok isteyen yoktur. Ama olmadı. Demek ki şansızım'' dedi. Gectiğimiz haftalarda taraftarlarla diyaloğa girmesi konusunda ise Serdar Ozkan, şunları soyledi: ''Pişman değilim. Sokakta kimin anasına babasına kufur etseler bir tepki verir. Kufur eden benim yaşımda bir cocuktu. Ağza alınmayacak sozler soyledi. Ustumde Beşiktaş forması varken kimse kufur edemez.'' Serdar, Bursaspor macında oynayıp oynayacağı konusunun ise teknik direktor Mustafa Denizli'nin takdirine kaldığını dile getirdi. 12.05.2010
Kaynak : AA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Daha "GİTMEDİ"