"Ne yaptıysam hocam beni beğenmedi"
Beşiktaş0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- "Ne yaptıysam hocam beni beğenmedi"
-
12-10-2019, 07:29:11Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın bonservisiyle birlikte Eskişehirspor'a verdiği genc futbolcu Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor'a gittiği icin cok mutlu olduğunu ve siyah beyazlı takıma tekrar doneceğini soylerken, "Ne yaptıysam da hocam beni beğenmedi" dedi.. Batuhan, Lig TV'ye verdiği roportajda, gecen sezon kiralık olarak forma giydiği Eskişehirspor'u cok sevdiğini ifade ederek, ''Eskişehirspor'u cok seviyorum, taraftarlar da beni cok seviyor. Hayırlısı olur inşallah. Ben zaten bunu istiyordum. İki gun once Eskişehirspor Kulubu Başkanı aradı, bir yerde buluştuk ve bu işin bittiğini soyledi. İnanamadım başta. Cok sevindim, iki gundur ucuyorum'' dedi. Beşiktaş'tan gittiği icin kimseye bir kırgınlığının ve kızgınlığının olmadığını dile getiren genc futbolcu, şunları kaydetti: ''Bir kızgınlığım, kırgınlığım yok. Mustafa hocam ile eski başkanım Yıldırım Demiroren'e cok teşekkur ediyorum. Sağ olsunlar beni gonderdikleri icin. Yarın da eğer onlar burada olursa goruşmeyi istiyorum. Cunku burası benim kulubum, geriye doneceğim. Kac yıl olması fark etmez, ben bu kulupte forma giyeceğim. Beşiktaş'a daha guclu bir şekilde geri doneceğim.'' -''NE YAPTIYSAM HOCAM BEĞENMEDİ''- Batuhan Karadeniz, butun cabalarına rağmen Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli'nin kendisini bir turlu beğenemediğini savundu. ''Bobo, Holosko ve Nobre senden daha mı iyiydiler de onlar oynadı, sen oynayamadın'' şeklindeki soruya, ''Hocama gore onlar karakter olarak benden daha iyilermiş. Ne yaptıysam da hocam beni beğenmedi. Anlamadım'' cevabını veren Batuhan, karakteriyle ilgili soruyu da şoyle yanıtladı: ''Bilmiyorum, onu Mustafa hocaya sormak lazım. Kısmet değilmiş Beşiktaş'ta oynamak. İnşallah bundan sonra kısmet olur. Ben Beşiktaş'a kırgın değilim. İnşallah Beşiktaş hak ettiği yerlere gelir, inşallah şampiyon olur.'' Kendisinin de bazı hatalarının olduğunu anlatan Batuhan, ancak teknik direktor Mustafa Denizli'ye hicbir zaman saygısızlık yapmadığını soyledi. Basında, daha once Eskişehirspor'a kiralık giderken, Mustafa Denizli'ye ''Ben donerim hocam ama sen burada olmazsın'' şekline sozlerinin yer almasının sorulması uzerine de Batuhan, ''Ben boyle bir şey soylemedim. Boyle bir şey yapsaydım zaten buraya donmezdim. Zaten gidip gelmemiş gibi oldum. Bir yıldır top oynamıyorum. Ama sorun değil, ben ait olduğum yere gidiyorum. Eskişehirspor Kulubu'nu cok seviyorum. Gelecek sezon daha iyi olacak. Belki bir gol krallığı olur. Hedefim 22 gol'' değerlendirmesini yaptı. Hedefleri arasında şu an icin milli takım olmadığını dile getiren Batuhan, ''Eskişehirspor'a duşuk bir bedelle mi gittin'' şeklindeki soruya da ''O, Beşiktaş'a kalmış bir şey. Bunu 2 yıl sonra goreceğiz'' cevabını verdi. Kaynak:Ajansspor __________________