Merhaba arkadaşlar oncelikle belirtmek istiyorum bu roportajı yaparken yanımda olan eski uyelerimizden mugdul (mustafa) ve roportajı beraber yaptığımız kartalizma35(Ozgur) kardeşlerime teşekkur ederim. Uzun zamandır Can’ın musait olduğu bir anı bekliyorduk ve bugun kamptan laptopla msn e girdi ve rica ettim kırmadı sağolsun. Roportajı yapmayı başardık. Can’dan foto istedim ama şu anda kampta olduğu icin ve laptop da resim olmadığı icin resim yollayamadı. Daha sonra yollarsa bu konuda yayınlayacağım resimleri. Buyurun cok neşeli gecen roportajımıza… [IMG]http://img109.**************/img109/2991/103005000ih7.jpg[/IMG] 1) Hedefin bu yaşlarda mı Avrupa’ya gitmek yoksa ilk once Beşiktaş'ta A Takıma yukselip burada mı kendini gostermek? (sacha) Hedefim Beşiktaş’ta kalıp kendimi daha fazla geliştirmek. Şu anda dışarısını duşunmuyorum. 2) Bir forvet olarak Runje yi kolay av olarak goruyor musun? (ByhnvC) Runje iyi bir kaleci. Onu gecmek gercekten zordur ama daha Turk futboluna alışmadı diye duşunuyorum. O hızlı futbola alışık. 3) Boş zamanlarında girdiğin internet ve forum siteleri var mı?(sacha) Yok, bazen ForumTR'ye ya da mynet’e giriyorum. 4)Alt yapıdan yetişen bir futbolcunun A takımda yer bulabilmesi icin nelere dikkat etmesi gerekir ve ne yapmalıdır? Ayrıca kendine ornek aldığı yabancı ve yerli futbolcular kimler? (KuMaRBaZ, ismailife) Evet, en başta disiplin ve ahlak davranışları olması lazım ve Beşiktaş’ta da kendimi bulduğum icin cok mutluyum. Sadece Hakan Şukur’u ornek alıyorum. 5)Ornek aldığın bir Beşiktaşlı oyuncu var mı? Varsa kim? (3332862 ve sergenNn) Tabi var. Bu Delgado olabilir. 6) Tigana'nın ona takımda yer vereceğini duşunuyor mu? Tigana ile diyaloğun nasıl? Ve ForumTR ye giriyor musun ya da burayı takip eden bir yakının var mı? (3332862) En kısa zamanda bana gorev veren olursa cok iyi değerlendireceğime inanıyorum tabi bekliyorum. Bu arada ForumTR’ye giren abim var. 7) Sana gore Beşiktaş'ta altyapıya onem veriliyor mu?( BLaCKeaGLe_CeZa) Buraya kadar gelmemi alt yapı hocalarına borcluyum. Alt yapı gercekten cok onemlidir. 8) Vucut yapısı ve tekniği itibari ile(BjK Tv de izlediğimiz paf maclarından)stili Ibrahımovıc ve John Carew'e benzetiliyor. Bu oyuncuları kendine ornek alıyor musun ya da kendi ozelliklerini onlarla kıyasladın mı? Tavsiyemiz ozellikle La Liga ve Premier League maclarını takip etmesi. (EAglendless) Evet dediğim gibi Premier cok hızlı bir futbol ligine sahip tabi izliyorum ve hızlı olmayı cok istiyorum. Dışarıda ornek aldım futbolcu yok. 9) Tribunde Beşiktaş macı seyrettin mi?(eagle92) Evet cok muhteşem oluyor ve inan ki birden sahaya inesim geliyor. 10) En cok hangi defanslardan korkuyorsun? En kolay av olarak hangi keleciyi veya defans bloğunu goruyorsun? En cok Chelsea defansından korkarım bide uzunlarsa inan o zaman korkarım 11) Beşiktaş’ımızın alt yapısından en cok hangi futbolcuları beğeniyorsun?(zor_m07) Can Gumrukcu, Sezer ve can arkadaşım oda iyi kaleci. 12) Tigana genclere onem veriyor bildiğimiz kadarıyla. Bunu genc bir futbolcuya sormak en iyisidir. Tigana'nın Can Erdem'e ve diğer genclere verdiği onem nedir?(sergenNn ) Yorum yok. 13)Beşiktaş’ta gelecek icin planların nelerdir? (bjkkaann_Kaantongelci) Beşiktaş’ta kalıcı olmak isterim. 14)Amac Beşiktaş mı Avrupa mı? (bjkkaann_Kaantongelci) İlk once Beşiktaş. 15) Tigana’yla aran nasıl? (bjkkaann_Kaantongelci) Oo sormasınlar Tarzanca anlaşıyorum. Bir de korkuyorum yardımcılarından 16) Kleberson’dan daha iyi olabileceğine inanıyor musun? (bjkkaann_Kaantongelci) Yorum yok 17) Ricardinho kadar iyi futbol oynayabilecek mi? (bjkkaann_Kaantongelci) Yorum yok 18) Kondisyon eksikliğin var mı? (bjkkaann_Kaantongelci) Hayır cok iyiyim. 19) İkinci yarıya ne kadar calışıyorsun? (bjkkaann_Kaantongelci) Cok calışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. 20) Gunde kac saat antreman yapıyorsun? (bjkkaann_Kaantongelci) A takımla beraber 4 saat antreman yapıyorum. Antremandan sonra da 10 dakika şut calışması yapıyorum. Oyle işte 21) Beşiktaş icin canını verebilir misin? Sende BeşiktAŞK ruhu var mı? (bjkkaann_Kaantongelci) Doğuştan kessen kanımı siyah beyaz akar. 22)Kendini capkın mı yoksa biraz icine kapanık mı olarak tanımlarsın? (angel!’s) Hehehehe 23) Sosyolojik veya psikolojik kitapları okur musun? (angel!’s) Evet 24) Gazetelerdeki bircok yalan haberin dolaşması hakkında ki fikirlerin nelerdir? (angel!’s) Yorum yok 25) Sana gore yeni başkan kim olacak? Yıldırım Demiroren başarılı mı? Tekrar secilirse başarılı olabilecek mi? (angel!’s) Evet cok iyi para bakımdan Allah razı olsun. 26) Beşiktaş'ta kalıp efsane mi olmayı tercih edersin? Yoksa başka takımlara gitme isteği gonlunde yatıyor mu? (angel!’s) Tabi başka takımlarda olabilir ama ilk once Beşiktaş. 27)Tv’ deki spor programları hakkında neler duşunuyorsun? Onlar bence futbolu anlayan kişiler değiller. Hepsi yalaka Can sitedeki arkadaşlarımıza ve Beşiktaş taraftarına son olarak eklemek istediğin bir şeyler var mı? Onları cok seviyorum onlar gercek Beşiktaşlı. Hepsini cok seviyorum. Beşiktaş’ımızı daha guzel gunlere getirmek icin elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.