Beşiktaş Teknik Direktoru Slaven Bilic, Eskişehirspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından acıklamalarda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktoru Slaven Bilic, Eskişehirspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından acıklamalarda bulundu. Eskişehirspor karşısında cok zorlanmalarına karşı kazanan taraf oldukları icin mutlu olduğunu ifade eden Bilic, "Harika bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugun ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve ozellikle ikinci yarıda inanılmaz oynadılar. İkinci yarıda kendi kendime şunu duşundum, bu macı kazanamasak bile oyuncularıma teşekkur edecektim, hepsini tek tek tebrik edecektim. Oyun ve istek olarak inanılmaz oynadık. Antalyaspor macında da kazanacak bir futbol oynadık ama kazanamadık. Bundan sonra da bu performansımızın surdurmemiz ve kazanma hırsımızı kaybetmememiz gerekiyor" dedi. SLAVEN BILIC COK KIZDI! Ertuğrul Sağlam'ın hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na tepki gostermesini de değerlendiren Bilic, "Ben her zaman mactan sonra rakip takım futbolcuları ve teknik adamların elini sıkıyorum. Ertuğrul hocayı cok seviyorum, kişisel olarak da kendisine buyuk bir saygım var. Bu karşılaşmadan sonra da bir tepkisi olmuş, olabilir. Ancak bizim de şu ana kadar verilmeyen, hatalı olarak değerlendirilen bircok mac var. Hakemler ile ilgili bizim de sıkıntılarımız var ama her zaman efendi, saygılı davranan taraf biz olduk. Trabzon macından sonra bize verilmeyen en az 10 penaltı var" ifadelerini kullandı. Bilic, Lig TV ile yaptığı roportaj sırasında, "Studyoya sorar mısınız, Motta'nın pozisyonu penaltı mıydı? ifadelerini kullandı Bilic'in talebini değerlendiren Markus Merk, "penaltı icin yeterli değildi" dedi ve bu cevabı alan Bilic, "Fenerbahce macındaki pozisyon penaltı, bu değil oyle mi? Hadi oradan, bana yol verin" dedi ve roportajı terk etti. KAYNAK; KARAKARTAL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Bilic'ten Markus Merk'e: "Hadi oradan..."